Да се похваля и аз.....
От известно време Ланосът беше единствен автомобил в семейството и му беше самотно. Ясно беше, че ще имаме нужда от нов "член" на семейството. Имах(и все още ги имам) големи мераци за хубаво БМВ с голям шестак, но като се знам какъв съм ще фалирам- окачване, спирачки, М-пакети, дифове и т.н. А и не ми се разделя с Ланосчето, обичам си го.
И направих разумния избор- купуване на евтин автомобил, на който може да се разчита, без да се влага в него голяма сума пари. Разбира се пак кореец- Нексия 16 V. В добро състояние е: има си някои външни забележки, 2-3 счупени пластмаси по интериора и ще трябва да се смени някоя друга гарнитура, напълно в рамките на нормалното. Ако купя перфектна кола, ще ми е скучно.

В най-високото ниво за оборудване за модела. Двигателчето е много жизнено и върви идеално(сравнявам го с други такива, които съм карал) Колицата ще бъде, така да се каже, "работния кон" в семейството, като разбира се, винаги ще се глези и поддържа в идеално техническо здраве. Обещал съм, че няма да правя никакви промени, само пооправяне на интериора и малко освежаване отвън.(засега

)
А Ланосът го очаква тежка година- ниска, друсаща и ако има късмет много по-бърза...
Ето 2 бързи снимки на Червената шапчица, не че е много за снимане сега.... :