Darlin` написа:Веско!!!!!!! Сега прозрях ключовата дума:
MADNESS
... нещо като зарибявка, привлича те като наркотик,(не че съм наркоман де), като мечка медец те дърпа, ама сме се хванали вече и няма спиране, сутрин със ставането и залепвам да си "изцъкам стамината", жената вика- "Ти си луд бе!"
И аз тъй .. ставам първа - лягам последна.. В Гърция взех лаптопа, за да мога да цъкам стамината АКО има интернет, щото Оги трябва да го гоня сега и не мога да си позволя да ми стои стамината на 25 фул.
Darlin` написа:И аз тъй .. ставам първа - лягам последна.. В Гърция взех лаптопа, за да мога да цъкам стамината АКО има интернет, щото Оги трябва да го гоня сега и не мога да си позволя да ми стои стамината на 25 фул.
Fantomasss написа:
... нещо като зарибявка, привлича те като наркотик,(не че съм наркоман де), ...... сутрин със ставането и залепвам да си "изцъкам стамината", жената вика- "Ти си луд бе!"
Не е само твойта жена...и моята така ми вика постоянно...и започна да ме гледа странно напоследък...
Ееех, успокоихте ме
Аз си мислех, че само аз така правя. Голяма зарибявка се оказаха глупавите игри. В ежедневието си вече смятам кога трябва да се напълни стамината, да не я пропусна
Добре, че ще се събирате на среща утре, че и вие да не може да цъкате.
...и никакви лаптопи на срещата
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
ex A6 AKN MT __.A6 BAU AT
Вие не сте редовни По едно време се бях зарибил по Bulfleet ама рано-рано ме изнесоха и се отказах от такива игрички,само губят време,нерви и най-вече акъл
Вие не сте редовни По едно време се бях зарибил по Bulfleet ама рано-рано ме изнесоха и се отказах от такива игрички,само губят време,нерви и най-вече акъл
Ами ето превода на думата-MADNESS....
1. лудост
2. побърканост
3. полуда
4. умопомрачение
5. бяс
6. ярост
.....така че сигурно не сме много редовни.
Този форум използва "бисквитки", за да ви даде най-доброто и най-подходящото съдържание. За да използвате този форум, трябва да приемете правилата. Можете да научите повече за използваните "бисквитки", като кликнете върху "Правила за бисквитките" на главната страница или връзката по-долу. [ Приемам ]