no comment :o)

Забавни снимки, интересни разкази, вицове, трикове и всичко свързано с доброто настроение.
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 04 авг 2007 20:43
МПС: А6 quattro
От: София
Име: Оги

Re: no comment :o)

#256 Непрочетено мнение от ogi » 16 фев 2010 21:54

Изображение
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Потребителски аватар
todortv
Модератор
Модератор
Регистриран: 02 окт 2008 08:04
МПС: daewoo nubira II 1,6 16 V
От: В.Търново

#257 Непрочетено мнение от todortv » 16 фев 2010 21:59

Офтопик:
Да,ама в България сме любопитни.
Ако искаш да видиш дъгата,трябва да се примириш с дъжда.

Потребителски аватар
Darlin`
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 14 май 2008 12:17
МПС: BMW 530xd GT
От: Пловдив

#258 Непрочетено мнение от Darlin` » 16 фев 2010 23:04

Превъртях гооо Изображение
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4

Потребителски аватар
Ewd24
Нов
Нов
Регистриран: 27 окт 2009 13:54
МПС: иска SLK (кара Сивик)
Име: Ewd

#259 Непрочетено мнение от Ewd24 » 17 фев 2010 11:00

todortv написа:
Офтопик:
Да,ама в България сме любопитни.

Не само в България, по принцип на човек като му се каже да не прави нещо в него се надига неудържимо желание да го направи. ddkomp2

Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 17 фев 2008 20:20
МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
От: Най-голямото село в БГ /София/

#260 Непрочетено мнение от Izparitel » 01 апр 2010 18:30

Изображение

Офтопик:
Текста от картинката:

В деня на терористичните актове...
Московските таксиджии... възползвайки се от това, че десетки хиляди хора вървят пеша по улиците - кой на работа, кой към дома, вдигнаха цените за превоз от 10 Евро на 100 Евро за същото разстояние.

За сравнение, в деня на трагедията 11.09.2001 в САЩ всички таксита в града са работели безплатно.

Ето Ви разликата. Ето Ви манталитет.
А ние се смеем на американците...

Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор

#261 Непрочетено мнение от Izparitel » 02 апр 2010 22:45

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР

#262 Непрочетено мнение от ogi » 13 апр 2010 20:15

Разни интересни решения:

http://4uk4e.com/interesno/1984-opravik ... nimki.html
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР

#263 Непрочетено мнение от ogi » 05 май 2010 13:51

Преработено ЧЗ :)

Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор

#264 Непрочетено мнение от Izparitel » 23 юли 2010 12:49

http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-moto ... or-6779060
24-годишен мотоциклетист е с опасност за живота в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след като катастрофира с кросов мотор край с. Пороминово, община Кочериново.
Пътният инцидент станал към 1 часа след полунощ на пътя от с. Стоб за Пороминово, предаде БГНЕС.
На десен завой неправоспособният Александър Калайджиев загубил контрол над мотора, ударил се в телена ограда, счупил 2 бетонови кола, след което излетял от машината и се ударил в орех. При сблъсъка с дървото Калайджиев счупил един от клоните му, след което се приземил в нива с царевица. . Вследствие на ударите в коловете и дървото той е със счупена база на черепа, черепно-мозъчна травма, контузия на белия дроб и счупен десен крак. Приет е с опасност за живота в ОАРИЛ-Благоевград. Пострадалият е служел като жив щит на возещия се зад него Светослав Цонев на 17 години, който е само с комоцио и контузни рани по тялото и е настанен в отделението по неврохихургия. По случая в РПУ-Рила се води дознание, на неправоспособния водач на мотора е взета кръвна проба за алкохол. Според свидетели двамата пострадали пили на традиционния събор в с. Стоб, който всяка година се провежда на Свети Прокопи и трае до неделя. По данни на очевидците Калайджиев е изпил над десет бири, а по-леко пострадалият Цонев 3-4.

Междувременно двама младежи са катастрофирали с мотопед в Сливенско, съобщиха от пресслужбата на полицията. Инцидентът станал около 20.30 ч. в четвъртък на 2 км от с. Градец, община Котел. Непълнолетен и неправоспособният водач на "скутерче” без регистрационен номер загубил управление над него и в зоната на ляв завой се ударил в крайпътна еластична ограда. Младежът, който не е използвал предпазна каска, е с фрактура на черепа и опасност за живота в болница. За късмет, момичето, което се возело зад него, не е пострадало.
Аман от живи камикадзета! (smachkan) Трябва да си много малоумен или да се правиш на голям тежкар да не ползваш каска на мотоциклет. Добре, че не са пострадали и други хора, а само малоумниците, които в случая сами са си виновни!

Потребителски аватар
slowtraveler
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 15 ное 2008 19:17
МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
От: Варна

#265 Непрочетено мнение от slowtraveler » 23 юли 2010 13:21

Преди два дни бях по работа в бърза помощ....
Докараха едно момче здравата охлузено (по почти всички стави - червено кърваво месо) и строшена ръка.
Тъкмо тръгнало от светофара, и мотора се залюлял (воблинг) и момчето паднало.
Не карало бързо (вярвам му, защото не се бяха показали хрущялите). Но защитното му облекло от къси гащи и тениска не са му помогнали много.
А вчера на Аспарухов мост едно друго момче е ударило явно с висока скорост такси.
От удара мотора останал на моста, но момчето изхвърчало и май доста време го търсили под моста докато го намерили на една планина скраб....
Винаги са ме кефили моторите. Но не мога да приема прехвърлянето на отговорност - че всеки път друг е виновен.
Например за последния случай в мото-форум има мнения как тея 'бакшиши', като това такси, в което се е блъснал мотора са убийци на пътя и т.н.
Никой не прави сметка, че в края на краищата ограничението на моста е 50км/ч, и за всяко превишение на скоростта всеки си носи риска...
А с 50км/ч едва ли би се натресъл в такси на празен мост (около 00:00 едва ли е имало движение на моста - обикновено по това време за целия мост има 1-2 автомобила).
До момента разхода на: ***** Нисан Кашкай 2.0 / 4х4 : Изображение
ex Jeep Grand Cherokee 3.0crd/250к.с./2014:Изображение

Потребителски аватар
dsuzunov
VIP потребител
VIP потребител
Регистриран: 25 яну 2008 17:52
МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
Име: Димитър

#266 Непрочетено мнение от dsuzunov » 24 авг 2010 21:48

Песен за македонската полиция.....Айде Вескоооо, взеха ти приза по простотия:
http://www.youtube.com/watch?v=w-IvVswv ... r_embedded

Потребителски аватар
papata
Напреднал
Напреднал
Регистриран: 05 сеп 2009 07:59
МПС: Lanos
От: Плевен
Име: Papata

#267 Непрочетено мнение от papata » 24 авг 2010 22:31

Гледай какви думи говориш ся...! Той човека песни ти пее, пък ти "простотия"! ddad Ей какво нещо е българския полицай. (police) Той човека е вложил толкова обич и пот и накрая (pukane)

Потребителски аватар
Darlin`
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 14 май 2008 12:17
МПС: BMW 530xd GT

#268 Непрочетено мнение от Darlin` » 25 авг 2010 00:33

Офтопик:
Веско - Патриот!!! Изображение
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4

Потребителски аватар
dsuzunov
VIP потребител
VIP потребител
Регистриран: 25 яну 2008 17:52
МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
Име: Димитър

#269 Непрочетено мнение от dsuzunov » 25 авг 2010 11:46

papata написа:Гледай какви думи говориш ся...! Той човека песни ти пее, пък ти "простотия"! ddad Ей какво нещо е българския полицай. (police) Той човека е вложил толкова обич и пот и накрая (pukane)
Мъльчи, че ме е срам :lol:

Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор

#270 Непрочетено мнение от Izparitel » 25 авг 2010 15:04

100 причини да ми се ходи на море в България
Офтопик:
Ако някой не може да отвори kaldata

1.Обичам бетон.
2.Много съм доволен от 8 лентовата магистрала, по която стигам до морето.
3.Харесва ми „плащането“ да започне още от катаджиите по пътя.
4.Много повече ме радват мутрите с коли като камиони, които карат срещу мен и ми святкат къси-дълги.
5.А ако ме претрепе пиян руснак-кънкьор по пътя, и после му дадат „под минимума“, ако изобщо го съдят, ще е едно добро начало.
6.Харесва ми да играя на „Открий 100те разлики“ между снимките в уеб сайта и реалната гледка пред очите ми, когато се настанявам.
7.Чувствам се баровец като разбера, че чужденците плащат 10 пъти по малко от мен за хотела.
8.Миризмата на ла**а от морето ме впечатлява.
9.Кафяво-жълтеникавата пяна от вълните е чудесна.
10.Обичам да се разболявам от чревни болести после – да повръщам с температура и разстройство – каква забава
11.Таксата на доктора – сладур...
12.Цените в аптеката – допълнителна радост...
13.Харесва ми да плувам в ла**ата и пикнята на другите 100 хиляди туристи.
14.Яко е майка да държи малкото си детенце над хотелския басейн да се из*****– става ми мило.
15.Обичам миризмата на тоалетните на плажа, зимата винаги когато мина покрай градския кенеф си спомням за лятото.
16.Докато плувам ми е добре, когато джетове минават през калфата ми.
17.Искам да стоя прав на плажа.
18.Липсата на паркове и дървета – екстра номер 1.
19.Невероятно е, че мога да пестя от хавлия – тя е 20 на 20 сантиметра – толкова място ми се полага.
20.Чудесно е, когато местното мутре е заело целия плаж с чадъри и шезлонги.
21.Радва ме когато ме бият, за да се махна от плажа, защото бил на концесия и трябвало да плащам.
22.Да давам по 50 китна за шезлонг и чадър – безценно.
23.Още по яко е, когато същевременно ми цъка по 10 китна на час паркинг за колата насред полето.
24.За 1 час водно колело – две надници – какво му трябва повече на човек...
25.Много ми е готино цигани да крещят по плажа – царевичак,закуската на Майкъл Джексън, кочана на Азис, царевица „Панасоник“ - успокоява ми нервната система.
26.Обичам миризмата на всички тела на плажуващи около мен- така и така сме близко – да си станем близки.
27.Само по-любимо ми е когато ме прескачат, настъпват и заливат с пясък.
28.Добре е когато поровя в пясъка да намирам освен стъкла и фасове по някой презерватив – употребяван разбира се.
29.Лично ми доставя удоволствие хармонията на разбиващи се вълни с чуковете блъскащи в бетона в строежа зад гърба ми.
30.Бормашина в 3 следобед – страхотно.
31.Обичам когато сивите води от строежа попиват директно в пясъка до мен.
32.Радват ме намусените камериерки..
33.и бармани...
34.и сервитьори...
35.и продавачите по сергиите...
36.и изобщо кефят ме всички, които трябва да са учтиви любезни и усмихнати да са намусени и изпълнени с апатия и досада от моето присъствие.
37.Цените на такситата – малко късче от града с мен.
38.Удивлява ме че 600 грамово татарско кюфте може да е колкото монета от 20 стотинки, разбира се без кашкавал.. . май и без кайма...
39.Обичам супа от несварена чешмяна вода, спагети – български от нишесте и пилешко от снощната скара.
40.Харесва ми миризмата на мърша идваща от кухнята на местния „китайски“ ресторант
41.Изобщо всички кулинарни изненади са супер, цените също...
42.Радва ме да ми сипват Блек Рам, вместо Туламор Дю, но на цена Джони Син Етикет.
43.Много е приятно, когато изляза да подишам пред дискотеката и видя 50 пикаещи по плажа на който лежа.
44.Ако някой сере направо изпадам в еуфория.
45.Допада ми идеята да попадна на нападение на една нарко-мутро-група над друга докато си пия бирата, и да пребият мен и всички останали в мелето.
46.Харесва ми, че на ченгетата не им дреме от този факт.
47.Обичам в дискотеката местни мутрета да ме набележат, да почнат да се ебават с мен и с гаджето ми, после да ме набият пред нея, да ни изчукат и двамата и всичко това с бурни аплодисменти и смях от многобройната публика.
48.Харесва ми,че ченгетата не се впечатляват и от това.
49.Харесва ми, че това обаче допада на охраната на дискотеката – и те ръкопляскат.
50.Надписаните сметки, както и чуждите сметки – добре дошли за плащане.
51.Харесва ми когато има жива музика – цицореста местна фолк-дива или цигански оркестър – най-ме радват в комбинация.
52.Цигански маанета и турски гюбеци – очото пълно, слуха погален...
53.Много ми е приятно, че нощем децибелите са на изключителна висота.
54.Искам повече пияни британски туристи да повръщат върху мен.
55.Искам и да ме бият с камъни по главата.
56.Ако съм на квартира ми е най-добре да имам вечерен час сложен от намусена хазяйка, която приема само кеш и то предварително.
57.Обичам да ми спира бойлера, докато ме няма – и да се къпя със студена вода после.
58.Кефи ме да влиза в стаята ми, докато чукам приятелката си.
59.Когато слага цени на домашно приготвена закуска като за 5 звезден хотел ми е благо на душата.
60.Претъпканите кръчми и ресторантчета на вечеря – страхотно е.
61.Още по-страхотно е че правя резервация вечер за вечер, чувствам се като на лагер, почивам по часовник.
62.Хубаво ми е, когато нямам резервация и се наложи да ям мазни престояли баници. Хм, май трябваше да си купя царевичак, а ?!?
63.Сутрин обичам кафето си 8ма цедка.
64.Радва ме чакането пред Банкомата – с голямо Б – единствен е, разбира се не на моята банка даже...
65.Още повече ме радва, когато пише че не работи...
66.После ме радва аналния секс, с който плащам сметките си...
67.Обичам след като са ме спасили – спасителите да ме набият, задето съм ги накрал да влизат във водата.
68.Да разбера,че гаджето което съм забил е ***** и дължа 200 кинта на 200 килограмовия й сводник – получавам 2ри оргазъм
69.Обичам студени пържени филии по 7 лева за закуска.
70.Обичам да си пазарувам „Армани“,“Гучи „ и „Версаче“ от сергии на улицата на фона на последния хит на Софи Маринова.
71.Много се кефя когато пристигна в хотела да разбера, че той е още в строеж.
72.Още по-радостно ми става когато освен този факт са премълчали и тинейджъри-лагерници.
73.Созополската гроздова от кръчмата на плажа е супер. След 3-тия ден спрях да повръщам.
74.Обичам топла бира и студено мезе.
75.Още повече ми харесва когато бирата е вкиснала.
76.Отваря ми се апетит когато видя мухоловките на бара с мухите по тях.
77.Обичам когато съм на къмпинг да си плащам като за хотел и да нямам ключ за тоалетната.
78.Обичам да сера в дюните зад палатката.
79.Безценно е като разбера че другите серат зад моята палатка.
80.Кефя се на циганина с каруцата и магарето, които събират боклука на плажа. Определено по-екологично.
81.Обичам още повече бетон. Мразя парковете, казах ли че мразя и дърветата?
82.Обичам като изляза от водата да разбера, че ми няма парите и дрехите.
83.Кефа става още по голям като в хотела видя, че ми няма фотоапарата.
84.Обичам да се давя докато спасителя се сваля с рускините от новата смяна.
85.Обичам докато се пека на плажа да ми минат през краката с ATW.
86.Обичам да ми подхвърлят храната в ресторанта като на куче...
87.... и след това поради високото ниво на обслужването автоматично си удържат бакшиш в размер 50% от сметката.
88.Харесва ми гледката от съседния гей нуди плаж.
89.Всеки ден научавам няколко нови думи на чешки и руски докато се опитвам да прочета менюто.
90.Кефи ме да не мога да се разходя из комплекса поради паркиралите автомобили.
91.Обичам мутрите и гъзетата да спират колата си върху моята маса, за да им е по-близко до тяхната.
92.Хубаво ми е на ALL-Inclusive да разбера, че всичко, което не става за ядене и пиене е безплатно, а всичко, което става на 3 пъти по високи цени.
93.Харесват ми среднощните забави с пияни треторазредни западани, и не до там западни туристи – поне знам че след Ламбадата в 3 часа сутринта ще има тишина.
94.Обичам нашенските НЕК,МЕК,ГЕК, ВИК,Топлофикация,ЧЕЗ,ЕВН и всякаква друга чиновническа паплач да си организира „тийм-билдинги“ докато съм на почивка...
95.Харесва ми почивката да свършва с радост, а не с тъга.
96.Харесвам ми да ме тегли към дома.
97.Харесва ми обратния път – досущ като на идване, но с повече задръстване.
98.И със същия рушвет за катаджията – пак забравих да си сложа резервни капачки за вентилите на задните гуми.
99.Обичам после да си разказваме почивките с приятели...
100....особено с тези, които не са ходели в България на море тази година...

Отговори

Върни се в “Забава”