Да ви се похваля ...
Re: Да ви се похваля ...
Това 15" ли са? Аз окончателно се отказах да си търся 14". По-добре да си купя четири нови зимни гуми,когато му дойде времето.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
- Fantomasss
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
- МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
- От: Сф братче център на просветата
- Име: Грозданов
Да да това са 15-ки, аз сега съм на 14-ки железни (оригиналните) със зимни гуми.авео написа:Това 15" ли са? Аз окончателно се отказах да си търся 14". По-добре да си купя четири нови зимни гуми,когато му дойде времето.
Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...
- valmark
- Редовен
- Регистриран: 20 окт 2008 21:48
- МПС: DAEWOO LANOS 1.5/86к. 2000г.
- От: Видин
Fantomasss честити и от мен.
Пожелавам ти наистина много безаварийни километри с тия хубави "джантове".Наистина си се "поизръсил" за тях,но по-важното е ,че на теб ти харесват.А и колата ти ще изглежда съвсем различно с тях. 

ValMarK
- Darlin`
- Глобален модератор
- Регистриран: 14 май 2008 12:17
- МПС: BMW 530xd GT
- От: Пловдив
Честито и от мен! Да си ги ползваш дълго и безаварийно.
Тези тип "звезда" ми харесват, но честно казано тип "спици" са ми любимите. Кофти, че на Ланосито няма да му отиват, и няма 13` и 14` такива.
Тези тип "звезда" ми харесват, но честно казано тип "спици" са ми любимите. Кофти, че на Ланосито няма да му отиват, и няма 13` и 14` такива.
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4
- dsuzunov
- VIP потребител
- Регистриран: 25 яну 2008 17:52
- МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
- От: Пловдив
- Име: Димитър
Аз,малко късно се сетих да се похваля тук.
Бях писал в раздела за гуми.
Та,моя милост,също се сдоби с ляти джанти,но за по-скромната цена от 80 лв комплекта.
Трябва да им измисля капаци,че нямат. Най-вероятно,ще изрежа от тазове.
Бях писал в раздела за гуми.
Та,моя милост,също се сдоби с ляти джанти,но за по-скромната цена от 80 лв комплекта.
Трябва да им измисля капаци,че нямат. Най-вероятно,ще изрежа от тазове.
- Fantomasss
- Глобален модератор
Darlin` написа:Честито и от мен! Да си ги ползваш дълго и безаварийно.
Офтопик:
- Fantomasss
- Глобален модератор
Аз пак да се похваля, днес ми бяха готови новите визитки. Ето ги и тях:
Да се похваля и аз с лятите си джанти (доста драни,но затова пък много на далавера
) и две чисто нови гуми Sava Perfecta
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
- Fantomasss
- Глобален модератор
Ейййй, браво сега Гоуфа е много лачен , има вид на Пернишки
Сега е поне с 10 коня горница... Със здраве да си ги караш.

Оо има хляяяяяб да яде,за да стане пернишки.Сега в момента много му се радвам,направих си го стоков от всякъде!Само да беше малко по-мощен и никога не бих го сменил...
Аз си признавам,че съм от хората,които най-много са псували по Голфовете,че са такива и такива и че са морално,физически и не знам си още как остарели,че са дървета,но признавам,че това е изключително здрав автомобил!Към 10000км почти му навъртях от септември до сега и просто разходите ми са нищожни сравнени с тези,които имах за периода от юли до септември и за не повече от 5000км с Рейсъра.Сменил съм освен дежурните ремъци,филтри,масло и антифриз само бензиновата помпа,една лапа,която държи мотора (тя се счупи,защото беше заварявана),направих и обслужване на карбуратора,смяна на мембраните на изпарителя..и в общи линии това са по-скъпите ремонти!Абе пу-пу да не са му уроки да ми е жив и здрав!
Аз си признавам,че съм от хората,които най-много са псували по Голфовете,че са такива и такива и че са морално,физически и не знам си още как остарели,че са дървета,но признавам,че това е изключително здрав автомобил!Към 10000км почти му навъртях от септември до сега и просто разходите ми са нищожни сравнени с тези,които имах за периода от юли до септември и за не повече от 5000км с Рейсъра.Сменил съм освен дежурните ремъци,филтри,масло и антифриз само бензиновата помпа,една лапа,която държи мотора (тя се счупи,защото беше заварявана),направих и обслужване на карбуратора,смяна на мембраните на изпарителя..и в общи линии това са по-скъпите ремонти!Абе пу-пу да не са му уроки да ми е жив и здрав!
Като си искал дървена,но здрава кола,що не си взе Москвич,човек?!?
50000 км нищо нямаше да сменяш!А и масло също!
В крайна сметка,всичко си е до кола!Караме автомобили втора ръка,боклука на Европа,и това че рейсъра ти е давал дефекти нищо не значи!По принцип е много здрава и непретенциозна кола,но може би не си случил на читава!?!Есперото (да чукам на дърво) година го карам вече,смених му само термостата.Аз така го и взех,с развален такъв...

50000 км нищо нямаше да сменяш!А и масло също!

В крайна сметка,всичко си е до кола!Караме автомобили втора ръка,боклука на Европа,и това че рейсъра ти е давал дефекти нищо не значи!По принцип е много здрава и непретенциозна кола,но може би не си случил на читава!?!Есперото (да чукам на дърво) година го карам вече,смених му само термостата.Аз така го и взех,с развален такъв...

Не знам къде го прочете това,че съм търсел дървена,но здрава кола.Не се прави на интересен,защото не си 

- vlaev
- Нов
- Регистриран: 05 мар 2009 19:11
- МПС: Daewoo Lanos '00 1.4 SE
- От: София
- Име: Станислав
Браво, колега! Голфарата така има по-добър вид, отколкото ако е накичена с разни спойлери и кюнци(демек тип пернишки) 

Добър шофьор е не този, който кара бързо, а който спира бързо, когато ситуацията го изисква!
Всъщност не се правя на интересен...sasho написа:Не знам къде го прочете това,че съм търсел дървена,но здрава кола.Не се прави на интересен,защото не си

Просто аз също недолюбвам голфаджиите и селските бегачки,затова ми е непонятен ентусиазма ти.

Ако се чувстваш обиден от квалификациите ми,факт - в 90% от случаите,в които съм можел да остана смазан на пешеходна пътека е било от Голф 2 и Голф 3-модерен и бърз...

А днес в сервиза просто ме изненадаха...голф 3 GTI...а на въпроса ми към момченцата,дали е 1,6-101 коня или 1.8 120 (какво да се прави,автоманияк съм и си питам,интересно ми е)...."Мне,1.6i 75 коня,табелката е за гъзария!"

За да не излизаме от темата,колега модератор,и за да спазвам правилата,ще се похваля...След 3 месеца ще ставам мъжки 'уйчо!