за пореден път съм страшно разочарован от официален сервиз на Chevrolet и бих искал да споделя с вас за какво иде реч....

1. Когато купих колата(Epica 2008 год) миналата зима си викам: ще ходя в Дженеръс да ми я обслужат(масла филтри и тн)
..и какво стана, чакам си аз и гледам оня ми ти "майстор" стой под нея и се чуди нещо, вика един ....после втори чешат се и ме бавят. Извиках го и като го попитах какво има щеше да ми падне ченето........бил ми спукан картера точно под пробката, което се получава при пренатягане- бе как така стана, като аз доста разбирам от коли и съм я гледал мн обстойно преди да я взема, нямаше капка масълце нито следи от старо такова никаде.
Започна един спор в който ми обесняваха как си бил така и се било закиснало от прахта...... на всичко от горе ми поискаха и повече пари за маслото щото била събрала повече.....а в офертата им за епика пишеше точна цена за моя модел- те ли да не знят колко събира.
Та платих си и си тръгнах с пукнат картер и се бръкнах с 250 лв за сваляне на картера лепене и тн, сега нямам и пробка...
2. след тия нерви викам- там повече никога...и отидох в София ауто за въздушните филтри(купе и мотор)-смениха и ги и аз вече щастлив, с нова кола си карам ли карам...докато един ден не вдигнах капака...и кво да видя, скобата за въздушния филтър ми се върти а колата си смукала въздух директно поне 3000км. Айде за рекламация и те ми викат, че трябвало веднага да отида бил съм минал мн километри....та нали за това отивам аз не гледам всеки ден под капака дали някой кретен не е забравил да си свърши работата. Пак им теглих една и с тръгнах.
3. като за капак последния ми допир с тях(София ауто) е от сега, когато още не съм си взел колата, която е за боядисване на двете брони и един калник.след седмица и половина. Вече трети ден ме разиграват. Трябваше да е готова онзи ден, после вчера, после днес...сега ми казаха утре. Всичко това ми коства мн нерви и проблеми, както лични така и служебни.
Не съм и давал зор да става по-бързо, просто исках да знам кога ще е готова за да си планувам времето. Най-лошото, е че при всички обещания да ми звъннат се налагаше всеки път аз да звъня и да питам какво става.
Не знам колега за вас , но аз съм отвратен от тези "официални представителства", тук става въпрос за пълна липса на професионализъм, компетентност и отношение към клиента. Добре че имат гаранционни коли с които да работят иначе ще фалират.
Само се надявам утре колата да ми е готова и добре направена, защото вече съм се настроил за сериозен скандал.