Някой да има преки впечатление за сервиза GM ?
- vld1
 - Нов

- Регистриран: 21 юни 2008 16:22
 - МПС: THEWOO LANOS 1.5
 - От: софия/сливен

Някой да има преки впечатление за сервиза GM ?
Някой да има преки впечатление за сервиза GM на бул. България, малко преди околовръстното? И по специално за компютърна диагностика на деу (прочитане на всички стойности и параметри на ДВГ?)

Стремеж към съвършенство
						- Fantomasss
 - Глобален модератор

- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
 - МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
 - От: Сф братче център на просветата
 - Име: Грозданов

- citydriver
 - Минаващ

- Регистриран: 13 окт 2009 22:00
 - МПС: daewoo matiz
 - От: sofia

Re: Някой да има преки впечатление за сервиза GM ?
Колега, представителните сервизи са:"Добър ден- 200лв. на касата.Пак заповядайте."
Ако искаш диагностика, посети Обеля селото ул.24 в центъра след моста в дясно "BOSH-сервиз".Успех.

Ако искаш диагностика, посети Обеля селото ул.24 в центъра след моста в дясно "BOSH-сервиз".Успех.
citydriver написа:Колега, представителните сервизи са:"Добър ден- 200лв. на касата.Пак заповядайте."
Mнението ми боша е, че са добре разположени, да залегне на 200 м. от тях човек с едно РПГ и...дотам!
- snaiperisto
 - Напреднал

- Регистриран: 19 сеп 2010 00:27
 - МПС: Шеврлолет Калос седан 2005г
 - От: Sofiq
 - Име: Emo

Аз съм на това мнение още от 97-ма година , да умрат дано.sekstazi написа:citydriver написа:Колега, представителните сервизи са:"Добър ден- 200лв. на касата.Пак заповядайте."
Mнението ми боша е, че са добре разположени, да залегне на 200 м. от тях човек с едно РПГ и...дотам!