Магазини, морги, вносители. Вашите отзиви за обслужването на нашите автомобили. Препоръки за посещение, или избягване.
-
lakov
- Редовен

- Регистриран: 02 юли 2008 23:30
- МПС: Шевролет Каптива
- От: София
- Име: Lakov
-
Контакти:
Непрочетено мнение
от lakov » 13 ное 2008 09:10
Здравейте !
ми направо да почна - като всеки /или повечето/ от шофьорите в София имах неравностойна битка с гоолемия жълт кон, дето се движи от Бъкстон до Съдебната палата /демек трамвай № 5/ - нищо сериозно не се случи,просто ме поотмести от пътя със задницата си като завиваше... сещате се за резултата - ламарини, боя и пр. ... та от застрахователя ми казаха - "бегай бри БГ моторс - ето ти писмо за ремонта и там са царе - тенекиджиите им са № 1" , ОБАЧЕ - от всичко изписано тука малко съм разубеден за определението № 1 за БГ Моторс и затова искам съвет : Да оставя ли Деуто там да му придадат стария фасон на ламарините, или няма да се спрявят ? Някой пробвал ли е как се спрввят с тенекиджийските услуги и боята при тях ?
Щото едно от основните достойнства на моята Такума е /беше/ безупречния външен вид ... ама да поместиш трамвай си е непосилна задача...

-
sasho
- Свръх-активен

- Регистриран: 29 фев 2008 19:17
- МПС: Nubira 1.6
Непрочетено мнение
от sasho » 13 ное 2008 10:22
Всички тук бихме те посъветвали да НЕ ходиш в БГ Мотор!
Там едно време беше сервиз,когато още се казваше Daewoo Motor,но кадърните майстори се разкараха поради огромни проблеми със шефовете и най-вече парите(вуйчо ми работеше там,затова ти го казвам,сега е в Камор).Така че,по-добре недей там..И аз съм си карал Рейсъра там няколко пъти,нищо не правят със света..
-
авео
- Модератор

- Регистриран: 05 авг 2007 18:53
- МПС: Шевролет Авео 1.4 16V
- От: Пловдив
Непрочетено мнение
от авео » 13 ное 2008 10:58
Щом са доверен сервиз на застрахователя,май нямаш друг избор.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
-
zmitzov
- Нов

- Регистриран: 13 юни 2008 00:01
- МПС: Tacuma 1.8i
Непрочетено мнение
от zmitzov » 13 ное 2008 12:14
lakov, ако можеш да се откачиш, ходи при един майстор дето е до 6 РПУ като идваш от Бъкстон, не тръгваш по Борис, а продължаваш по локалното като минеш районното първата пресечка вдясно, ако искаш мога да ти дам телефон пиши ми на лични.
-
lakov
- Редовен

-
Контакти:
Непрочетено мнение
от lakov » 13 ное 2008 14:59
Благодаря за отговорите - не мога да ползвам всеки майстор, застрахователите имат набор от доверени...има и други , освен БГ мотор - ще видя кои са в списъка...
-
Fantomasss
- Глобален модератор

- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
- МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
- От: Сф братче център на просветата
- Име: Грозданов
Непрочетено мнение
от Fantomasss » 13 ное 2008 20:16
Ти при кой застраховател си?
Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...
-
lakov
- Редовен

-
Контакти:
Непрочетено мнение
от lakov » 14 ное 2008 08:51
Под крилете на лъва...Дженерали.
-
Beast
- Редовен

- Регистриран: 12 май 2008 13:18
- МПС: BMW E36
- От: Варна
Непрочетено мнение
от Beast » 14 ное 2008 12:40
За да не правя реклама няма да казвам името на застрахователите където съм аз.
Когато имах щети по моята кола и отидох там, те ми казоха, да си избирам къде и как.
В оторизиран сервиз или сам да си търся къде да ми оправят колата.
Ако бях избрал техен сервиз - това означава да си оставя колата там и ще ми се обадят когато е готова, а това може да е утре може или след 10 20 дена.
Аз си намерих сервизче, хората ми казоха кога да я закарам, през това време си я карах (щетите бяха по калника), пренощува там и на другия ден си я взех и бях доволен. След което им закарах фактурата и ми изплатиха обезщетението.
Бях с 9 лв напреде 100лв за изправяне и боядисване, 109лв обезщетение.
Както и да е.
Мисълта ми е какво значение има къде ще ремонтират колата ти? Като след това трябва да покажеш колата си на агента, който да я снима и да си попълне документите, че е ремонтирана и готова за изплащане на обезщетение.
Lanos 1.4 SE SOHC
-
Ilyan
- Глобален модератор

- Регистриран: 07 ное 2007 10:07
- МПС: ex. Leganza
Непрочетено мнение
от Ilyan » 14 ное 2008 14:26
Beast написа:За да не правя реклама няма да казвам името на застрахователите където съм аз...
Колега защо да е реклама? Когато не си доволен от някого (физическо или юридическо лице) му казваш името. Защо да не може и обратното. Справка: "БГ МОТОР", "МАРГЕЛ".
Имам гражданска и каско в "Български имоти". 3год. не съм имал проблеми с тях. Дадоха ми 160лв, за спукано дясно огледало (електрическо, отопляемо). Плащали са ми и пътна помощ (130лв за 30км

). Единствената ми забележка е, че са много мудни служителите им на бул."Черни връх", когато ходех за щета.
-
авео
- Модератор

- Регистриран: 05 авг 2007 18:53
- МПС: Шевролет Авео 1.4 16V
- От: Пловдив
Непрочетено мнение
от авео » 15 ное 2008 00:43
Както и да е.
Мисълта ми е какво значение има къде ще ремонтират колата ти? Като след това трябва да покажеш колата си на агента, който да я снима и да си попълне документите, че е ремонтирана и готова за изплащане на обезщетение.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Това е така, но само за малки щети и суми. Ако колата е сериозно ударена и не можеш да изкараш няколко хиляди лева от джоба си и после да чакаш да си ги вземеш,отиваш в доверен сервиз и чакаш,докато я оправят.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
-
ogi
- АДМИНИСТРАТОР

- Регистриран: 04 авг 2007 20:43
- МПС: А6 quattro
- Име: Оги
Непрочетено мнение
от ogi » 16 ное 2008 19:57
Колега, ако ти е личен автомобил не ходи в БГ Мотор! Там ще попаднеш в бермудският триъгълник, ще разбереш докъде стигат границите на човешкото търпение и ще видиш уникалните им възможности да поправят автомобили, после за десерт ще виждаш последствията от поправките, като периодът ще е от 10 минути за първата псувня до няколко години, като откриваш нови детайли по ремонтите им! Виж ми темата по въпроса за техният сервиз и си реши сам... Всичко това касае тенекеджийски ремонти, за другото не ща и да си помисля!
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.

ex A6 AKN MT
__.A6 BAU AT

-
lakov
- Редовен

-
Контакти:
Непрочетено мнение
от lakov » 17 ное 2008 11:58
Благодаря !
Решението , поне в насока "не в БГ моторс" е взето.
Ще пиша за отзиви от други сервизи за ламарини.
-
lakov
- Редовен

-
Контакти:
Непрочетено мнение
от lakov » 05 дек 2008 09:24
С риск да бъда бит, изгонен и анатемосан ...

ама понеже нямах никакво време да търся сервиз...откарах Такумата в "БГ мотор" и...останах доволен - никаква следа от пораженията от трамва, никаква разлика в новата и старата боя, свалени всички детайли и боядисани изцяло, без стичания и т.н., колата облепена с найлон да не се изцапа нещо ненужно... общо взето свършиха работа. Не че ги препоръчвам - просто споделям /единствения проблем - като завивали колата махнали антенката на радиото и неможаха да ми я открият, но новата ми струва 3 лв..../. Може пък да стават за нещо...знам ли ...
-
ogi
- АДМИНИСТРАТОР

- Регистриран: 04 авг 2007 20:43
- МПС: А6 quattro
- Име: Оги
Непрочетено мнение
от ogi » 05 дек 2008 14:21
Ами то след като дигнах скандали до небето може и да внимават вече какво правят... То не бяха жалби, псувни, сръдни, разговори с директора, комисията за ЗП...
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.

ex A6 AKN MT
__.A6 BAU AT