djokki написа:snaiperisto написа:djokki написа:snaiperisto написа:Все още търся.
Няма да намериш!

Напротив КОЛЕГА , ще намеря , а дори и да не намеря , няма да ти дам 120лв. за твойте. Казах ти че ми ги продаваш на цена като за нови и не ми казвай че твойте са "ОРИГИНАЛНИ" , защото не са.
А да дам 80лв. на някой да ги "полира" ми звучи малко скъпо , имах 3 Лантри и достатъчно съм ги "полирал" , да , ефекта е очароващ...но краткотраен.
Ами КОЛЕГА като си търсиш фарове на "разумна"цена имам едни Москвичови и мога да ти ги дам по 20лв.(разумна за теб цена)

Не "КОЛЕГА" , няма да ми дадеш москвичови по 20лв. , усещам че си склонен към конфронтация , че се чувстваш "старо куче" във форума а аз "новобранеца" съм засегнал честа ти с факта че не "клякам" на наглата ти оферта...но ще останеш безкрайно разочарован , достатъчно "войни" съм водил по форумите , ти не си ми в категорията.
Та , предлагам да спазваш добрия тон и да се отнасяш с мен с необходимото уважение , така както до сега аз се отнасям с теб...а още повече сме и КОЛЕГИ , до голяма степен.