Clipboard011.jpg
ЗАЩО ПАК ДИСКРИМИНАЦИЯ ???
- mi6ko_pi
- Напреднал
- Регистриран: 01 авг 2008 23:35
- МПС: Mercedes 230 CE
- От: Стара Загора
- Име: Най-голямия !!!
- Контакти:
ЗАЩО ПАК ДИСКРИМИНАЦИЯ ???

Харесва ти да бъдеш с големи тарикати, които карат Ферари, Бентли или Богати. В главата ти са само ляти джанти от платина, злато и диаманти. Виждам те в скъпи коли, а в морето с яхти на които пияш ДЖИН, ЕГАТИ. Харесва ти да се правиш на ВИП-ПЕРСОНА и да си говориш два часа по телефона. В дискотеката разходчица, пак показваш походчица и искаш да те черпя водчица. От толкова мислене стана увисване. Влизам у кен***а и се чудя и се мая, д**ба мааму да сер***, пик*** или да чертая. Сам не е редно и от джоба скубе, знам че не е редно ама ми е убаво бе .... Поселедната ми каза МАЙСТОРЕ, БОГ ЛИ ТЕ ИЗПРАТИ ?
Re: ЗАЩО ПАК ДИСКРИМИНАЦИЯ ???
Защо при мен излиза така:
- Fantomasss
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
- МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
- От: Сф братче център на просветата
- Име: Грозданов
И при мен излиза както на mi6ko_pi, но не се впрягам и не му придавам такава важност. 

Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...
Малко преиграваш. Главни букви,удивителни....... При мен си е нормално.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
Е__ти безмислената тема!Странно ако не си забелязал,но ако в раздела има теми,който не си прочел ще има емблемата на Шевролет,ако няма-такива на Деу.Както виждаш при теб всичко е Шевролети-значи нищо не си прочел
Ако толкова държиш да са Деу-та горе в дясно над темите пише "Маркирай като прочетено"-цъкай го и за известно време ще са ти Деу-та докато не се напълни пак с нови теми и мнения

Ако толкова държиш да са Деу-та горе в дясно над темите пише "Маркирай като прочетено"-цъкай го и за известно време ще са ти Деу-та докато не се напълни пак с нови теми и мнения

- Darlin`
- Глобален модератор
- Регистриран: 14 май 2008 12:17
- МПС: BMW 530xd GT
- От: Пловдив
Мишо, ако не си забелязал от почти година - емблемата на Деу излиза при прочетени раздели, в които няма ново мнение, а на Шеви - когато има. Ти като не си влизал от сума ти време и във всеки раздел има по нещо писано, нормално да излиза в жълто (тоест Шевролет). Айде преди да пускаш бесмислени теми и оплаквания да погледнеш каква е легендата долу на форума:
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4