slowtraveler написа:Ама верно си се поизнервил...
Само не разбрах, що паметника точно там ще го откриваш - до входа
П.С. Оги - удари една ракийка/уиски и погледни с малко хумор на въпроса бе човек....
Какво си се хванал в това 'нарушаване на личното пространство'...
Не се изнервям толкова на ситуацията, колкото на неудачните ви и несправедливи коментари, винаги съм уважавал обективният поглед, но на фона на това, което се случва в ситуацията, която и КАКТО описвам, явно съм останал неразбран, но нека бъде забавно на всички четящи, с пожелание да не им се случва

Кой знае - може пък и аз да не съм прав... Следващият път ще пробвам да паркирам на върха на ауспуха си вертикално на блок 238 през 2 пресечки, за да не преча на автомобилите, които заобикалям пред входа си, спрели неправилно, некоректно и недобросъвестно, да не разочаровам кучетата, които пикаят на гумите ми, за да има достатъчно място за джиповете спирващи върху детската площадка, за да могат колите на пишлягарите, взели ключовете от бавареца на татко си да спират около барчето, да правят 2-посочното движение еднопосочно, за да може комшиите да си отлагат ремонтите, заради S-класата на шефа на барчето, за да може някои съседи да си спират всеки по 3-те си 20-годишни варела (горе-долу половината съседи имат средно по три 15-20 годишни коли, сигурно и без документи) заемащи половината паркинг, за да може парчетата от балконите да падат по главите на хората, а не върху колата ми, защото някой смотаняк е решил да си прави ремонт на балкона, без да предупреди и без да осигури съответната зона, докато аз съм спрял прибрано и съвестно в един от малкото случаи, когато съм се доредил до място пред блока си...