За коректните междусъседски отношения...

Изображение
Тук отиват мненията и темите, които не отговарят на правилата.
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
slowtraveler
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 15 ное 2008 19:17
МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
От: Варна

Re: За коректните междусъседски отношения...

#16 Непрочетено мнение от slowtraveler » 25 окт 2010 23:10

Ама верно си се поизнервил...
Само не разбрах, що паметника точно там ще го откриваш - до входа ddmuhaha

П.С. Оги - удари една ракийка/уиски и погледни с малко хумор на въпроса бе човек....
Какво си се хванал в това 'нарушаване на личното пространство'...
До момента разхода на: ***** Нисан Кашкай 2.0 / 4х4 : Изображение
ex Jeep Grand Cherokee 3.0crd/250к.с./2014:Изображение

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 04 авг 2007 20:43
МПС: А6 quattro
От: София
Име: Оги

#17 Непрочетено мнение от ogi » 25 окт 2010 23:44

slowtraveler написа:Ама верно си се поизнервил...
Само не разбрах, що паметника точно там ще го откриваш - до входа ddmuhaha

П.С. Оги - удари една ракийка/уиски и погледни с малко хумор на въпроса бе човек....
Какво си се хванал в това 'нарушаване на личното пространство'...
Не се изнервям толкова на ситуацията, колкото на неудачните ви и несправедливи коментари, винаги съм уважавал обективният поглед, но на фона на това, което се случва в ситуацията, която и КАКТО описвам, явно съм останал неразбран, но нека бъде забавно на всички четящи, с пожелание да не им се случва :) Кой знае - може пък и аз да не съм прав... Следващият път ще пробвам да паркирам на върха на ауспуха си вертикално на блок 238 през 2 пресечки, за да не преча на автомобилите, които заобикалям пред входа си, спрели неправилно, некоректно и недобросъвестно, да не разочаровам кучетата, които пикаят на гумите ми, за да има достатъчно място за джиповете спирващи върху детската площадка, за да могат колите на пишлягарите, взели ключовете от бавареца на татко си да спират около барчето, да правят 2-посочното движение еднопосочно, за да може комшиите да си отлагат ремонтите, заради S-класата на шефа на барчето, за да може някои съседи да си спират всеки по 3-те си 20-годишни варела (горе-долу половината съседи имат средно по три 15-20 годишни коли, сигурно и без документи) заемащи половината паркинг, за да може парчетата от балконите да падат по главите на хората, а не върху колата ми, защото някой смотаняк е решил да си прави ремонт на балкона, без да предупреди и без да осигури съответната зона, докато аз съм спрял прибрано и съвестно в един от малкото случаи, когато съм се доредил до място пред блока си...
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 17 фев 2008 20:20
МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
От: Най-голямото село в БГ /София/

#18 Непрочетено мнение от Izparitel » 26 окт 2010 00:04

Съжалявам за щетите. Относно начина на паркиране - обикновено в околоблоковите пространства се създават традиции как да се паркира така, щото да се сведат до минимум неудобствата за живеещите там. Определено намирането на място за паркиране не е лесно, особено, ако човек се прибере по-късно. Впрочем под моя прозорец плътно до блока паркират тази, които се прибират последни, но няма как да им се сърдя, защото просто няма къде. Чудя им се само на куража, защото вече няколко пъти отгоре падат саксии, а от съседния блок падна комин върху току-що стегнатата кола на друг комшия.
Дори и да има някакво нарушение при паркирането, това не оправдава увреждането на чуждо имущество. Само че, Оги, ако ще предприемаш нещо, вместо да разваляш взаимоотношенията с комшията подхващай фирмата извършила ремонта, защото пораженията са пряк резултат от тяхната дейност.
Впрочем дано пораженията да не са трайни и да се отстранят лесно!

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР

#19 Непрочетено мнение от ogi » 26 окт 2010 00:09

Принципно избягвам да паркирам под блока, защото са ми падали предмети и имам вдлъбнатина на покрива от това, но живущите в големите градове си знаем какъв е избора понякога...
Сега ме е яд, защото се старая да съм коректен и получавам това, но явно трябва да обърна другата страна и да си спирам както искам, без да ми пука и да набия някой и друг комшия, та да си дойдем на отношението и уважението, пък и аз да не си тровя нервите с глупости, хем и да си избия напрежението, щом нещата ще се решават като в джунглата...
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Потребителски аватар
dsuzunov
VIP потребител
VIP потребител
Регистриран: 25 яну 2008 17:52
МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
От: Пловдив
Име: Димитър

#20 Непрочетено мнение от dsuzunov » 26 окт 2010 01:25

Поне за малко, не се ли замисли, че колата ти може би е пречела за извършване на дейностите и е било трудно, а и дали не и невъзможно да работят без да я нацапат?

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР

#21 Непрочетено мнение от ogi » 26 окт 2010 07:00

Оф БОЖЕ!!! Нямаше начин узунов да не сложи солчица, моля ви се...

Пълно е с тъпаци, ама не само в блока, а тук явно съм сбъркал мястото, ама не на паркиране...

:tmi:

Благодаря за разбирането! Слагам точка на темата.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Заключена

Върни се в “Премахнати теми”