Онлайн Пазаруване от САЩ?

Изображение
Тук отиват мненията и темите, които не отговарят на правилата.
Съобщение
Автор
camaro69
Минаващ
Минаващ
Регистриран: 19 юни 2010 10:31
МПС: Camaro
От: Sofia

Онлайн Пазаруване от САЩ?

#1 Непрочетено мнение от camaro69 » 19 юни 2010 10:33

Здравейте, преди известно време ми се наложи да си купя едни нереални джанти от Ebay. Проблемът беше, че търговецът беше американец и не искаше да праща въпросните джанти извън територията на САЩ. След известно търсене в нета накрая намерих сайт, който ми свърши работа. Хората от този сайт на практика купуват стоките вместо вас и след това Ви ги изпращат на адреса в България. Много подходящо за хора, които например нямат кредитна карта издадена от американска банка (също срещано изискване от някои онлайн търговци). Сайта е http://www.Viaddress.com и регистрацията е безплатна. Надявам се да съм помогнал на някой :)

Съобщение от модератор:
Колега, не мога да разбера какво е забавното в тази тема, че си я пуснал в секция ЗАБАВА....

Потребителски аватар
Darlin`
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 14 май 2008 12:17
МПС: BMW 530xd GT
От: Пловдив

Re: Онлайн Пазаруване от САЩ?

#2 Непрочетено мнение от Darlin` » 19 юни 2010 12:40

И се регистрира във форума специално, за да ни го кажеш?!?

А дали нямаш общо с въпросния линк и да правиш рекламно разпространение?
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4

Потребителски аватар
Chevrolet_Cavalier
Редовен
Редовен
Регистриран: 22 мар 2009 06:02
МПС: Chevrolet Cavalier
От: Montreal

#3 Непрочетено мнение от Chevrolet_Cavalier » 20 юни 2010 14:31

Честно казано, на мен нещо не ми харесва. И-бей през трета страна, .... но всеки е свободен да си харчи парите както иска.

Преди около година познати имаха проблем с аудио-уредбата на американска кола в България. Намерих им фирма в Монреал, която предлага въпросната марка музикална уредба (дилърът на автомобилите ми поиска цена над два пъти по-висока). Свързаха се по имеил, от БГ преведоха парите за музиката и за доставката и след седмица всичко беше ОК. Отделно си имат и гаранция.

Потребителски аватар
Chevrolet_Cavalier
Редовен
Редовен
Регистриран: 22 мар 2009 06:02
МПС: Chevrolet Cavalier
От: Montreal

#4 Непрочетено мнение от Chevrolet_Cavalier » 21 юни 2010 06:09

Предлагам темата за се заключи, пусналият я да се банне, а станалото да е за информация на останалите. Ето защо:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=36522
Купуване на въдици от интернет
от kavali13 » Пет Юни 18, 2010 3:57 pm

Не знам дали темата ми е за този раздел, но реших да споделя опита си с вас. Преди време исках да си купя една невероятна въдица от Ebay , но търговецът, който я продаваше изискваше да живея в САЩ или поне да имам адрес там. Тъй като нямам трябваше да намеря друг начин да получа въдицата, затова се разрових и открих нещо невероятно полезно. Оказва се, че ако търговец в Съединените Щати не приема кредитни карти, които не са от Американски банки, http://www.Viaddress.com може да купи стоките, които искате без комисионна и по късно да ги препрати на вашия адрес. Мисля че това е полезна информация за повечето хора.

Потребителски аватар
Darlin`
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 14 май 2008 12:17
МПС: BMW 530xd GT
От: Пловдив

#5 Непрочетено мнение от Darlin` » 21 юни 2010 10:47

Ясно... значи интуицията ми е вярна :geek:
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4

Заключена