Не ми трябва, затова и не гледам някакви скъпи, та някой ако знае тези евтините как се справят да сподели

Като цяло модела (GS1000) ми допада освен като характеристики и като външен вид. Компактен е, стойката хваща много здраво, като единствения му недостатък (за мен) е че не може бързо да се сваля и слага на самата стойка та засега го свалям с нея. Екранчето му е малко, но пък се вижда много добре ако искаш да преглеждаш клипчета, така или иначе ми трябва само за да видя дали съм позиционирал камерата добре.Izparitel написа:Честито!
Като понатрупаш впечатления дай отзиви и някое клипче за ориентир!
Колкото повече кадри, толкова по-добре и "по-мазно" видео. Същото се отнася и до резолюцията - повече точки, повече острота. Всяко действие за насилствено и последващо покачване на описаните параметри води до автоматично възпроизвеждане със съответните изисквания, но интерполативно размножаване на резолюцията, или повтарянето на кадри, което на практика не води до по-добра картина, а е стар комерсиален трик. В тази връзка ми бяха отнесените въпроси.Horizont написа:720p означава прогресив. По принцип 25кадъра е по-добре за нашите телевизори а 30 е американския-китайския стандарт/по-точно 29.9/ В ютуб се конвертира към 30 кадъра и ще изглеждат по-реално. 25 кадъра са по-близко до релното кино 24 кадъра в секунда. За датата и часа бях чел че ако има птп и съдебен спор от голямо значение е и тази джаджа с дата час и gps навигация.
http://vbox7.com/play:d9ff1d88" onclick="window.open(this.href);return false;
дайеджиските камери са само за заблуда, далаверите пак се правят и пред камера.