Вчера слушайки тази песен (между другото изпълнена от Брус Дикинсон с бразилците Tribuzy ) :
се замислих относно това с какви различни неща се занимаваме....
Знаех, че Брус Дикинсон е малко екстраординарен човек и потърсих информация за него.
Повечето го знаем от Iron Maiden и соловата му кариера, а също така от сериите Flying Heavy Metal по Дискавъри, където хвъркаше с различни големи самолети.
Обаче не знаех, че полетите не са само хоби за него, а е и комерсиален пилот, който е превозвал бегълци от Ливан, военни пилоти от Афганистан и т.н.
За съжаление в ежедневието забравяме, че трябва и да се живее както ни е кеф, а не само да 'чукаме камъните' от сутрин до вечер...
Като си помисля - на времето карах яхти и сърф (бях състезател), свирих на пиано, бях нон-стоп зад компютъра.
Студентските години ме лишиха от яхтите и сърфа.
Въпреки големите успехи (колко скромно звучи

Затова преди 15г смених попрището с друго, абсолютно непознато до този момент за мен - външна търговия, кораби, ремонти, снабдяване, и постоянни контакти с чужденци, полиция, администрации, посолства и т.н.
Общо взето - много шарена работа, която почти никой не може да разбере какво представлява.
На 37г изкарах курс за мотоциклет, и тъкмо си бях харесал една хондичка 600куб.см и жената постави ултиматум

От яд изкарах курс и за камион

Малко преди това се бях навил да взема лиценз (PPL) за самолет - тъкмо щях да се записвам в аероклуба, и самолета падна

Сега съм решил към края на месеца да си взема една електрическа китара, че да си 'разширя кръгозора'

Та това е тема, в която всеки който иска, може да сподели какви са му стремежите ....
Може да даде интересна идея и ние да я ползваме