http://stealtech.org/?_cid=2&spid=6338
...някой сблъсквал ли се е с тази марка ,некви отзиви,щото не ми се хвърлят 1000-1500лв за нещо ,което ще се ползва за интернет ,скайп ,мирк,и фотошоп.Моля за информация,ако някой има наблюдения

тва е машинката

Вече ти разбрах идеята. Въобще не му мисли - завещавай старата конфигурация на момиченцето и си вземи по-нова десктоп конфигурация за същите пари, които си отделил за лаптоп - ще си купиш супер компютър (не знам какъв ти е стария де...); вмести в парите и един хубав 21'' ЦРТ профи монитор '02-'03 тринитрон за стотина и косур лева и си ти човека... :idea:Vesko1 написа:Абе не ми е толкова спешно ,може да почака месец -два ,ама положението в къщи вече е нетърпимо.Натиска е голям,пък и от скайпове и мирки ..не мога за 2 стотинки работа да си свърша...и затова семейния съвет взе това решение-на малката лаптоп...а на татко и се мести ПЦ-то в хола и със безжичния рутер всеки...да си знае територията.
Ще помисля още малко.
Водата най после дойде днес-мътна като "евро-проект финансиран по Сапард"авео написа:Ще дойде време,когато ще те пита,какво изобщо правиш в къщиКак я карате там без вода?