Блазе ти ,че пак ще се разходиш по чужбината.Днес се обадих на един фрейнд дето бачка в Лондон и той е питал....някъде около 750лв му е цената там...ама го нямали в наличност...бил изчерпан за празниците ...имало проблем с доставката на някои компоненти от които се сглобява телефона...та след 20-ти можел да го вземе.До 20-ти няма кой да ме чака Оги ,...пък и такъв скъп телефон без гаранция да се вземе...не си е работа да знаеш.А от Англия няма да му важи гаранцията в БГ.Но все пак ,ако искаш питай тамошната цена да видим колко са ме натоварили в БГ фрейндовете.Между другото, Веско, след 1-2 седмици заминавам за Лондон отново, така че мога да проверя как са нещата там, така че не бързай.
Vesko1 написа:Офтопик:Блазе ти ,че пак ще се разходиш по чужбината.Днес се обадих на един фрейнд дето бачка в Лондон и той е питал....някъде около 750лв му е цената там...ама го нямали в наличност...бил изчерпан за празниците ...имало проблем с доставката на някои компоненти от които се сглобява телефона...та след 20-ти можел да го вземе.До 20-ти няма кой да ме чака Оги ,...пък и такъв скъп телефон без гаранция да се вземе...не си е работа да знаеш.А от Англия няма да му важи гаранцията в БГ.Но все пак ,ако искаш питай тамошната цена да видим колко са ме натоварили в БГ фрейндовете.Между другото, Веско, след 1-2 седмици заминавам за Лондон отново, така че мога да проверя как са нещата там, така че не бързай.)
Тея съм ги гледаааал та са ми втръснали от гледане.Секънд хендс под 750 лв ни съм видял да се продава.А ако е падал....ако е навлажняван...кво праим.Ето на този се обадих да го питам от къде е телефона дето продава...от Англия...и съответно без гаранция.newcomer написа:От тук можеш да си правиш някои сравнения:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 1&sub=shop
...сигурно го продава да изкара самолетния билет дето си е идвал по празниците...ама знае ли човек ,може ли да бъде сигурен.Цена 870 лв.
Експлоатация нов
Гаранция не
Аз съм ти дал линк към оферти от магазини, които продават нови телефони. Най-ниската цена е 1044лв, както и при твоите приятели. Ако са ти добри приятели, могат да ти смъкнат още цената. Ако не, можеш да си го купиш от най-близкия ти магазин. Също обърни внимание какво дават в комплекта.Vesko1 написа:Тея съм ги гледаааал та са ми втръснали от гледане.Секънд хендс под 750 лв ни съм видял да се продава.А ако е падал....ако е навлажняван...кво праим.Ето на този се обадих да го питам от къде е телефона дето продава...от Англия...и съответно без гаранция.newcomer написа:От тук можеш да си правиш някои сравнения:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 1&sub=shop...сигурно го продава да изкара самолетния билет дето си е идвал по празниците...ама знае ли човек ,може ли да бъде сигурен.Цена 870 лв.
Експлоатация нов
Гаранция не