mi6ko_pi написа:Свещ още сега ще запаля , даже се чудя да извикам ПОП да я освети че май някои ми има зъб !!!
mi6ko_pi...да ти кажа честно не знам дали вярваш на такива неща ,но аз вярвам.
НЯКОЙ ТИ Е ЗАВИДЯЛ ИСКРЕННО ...И ТЕ Е УРОЧАСАЛ!
Ще ти кажа моя случай от миналата година.Жената има една много
ЗАВИСТЛИВА ПРИЯТЕЛКА...(бивше мое гадже от студентските години...и като се сетя ,че аз ги запознах

)....та като си купих миналата година
"НУБИ"...на никой не казах ,само на най близките....обаче оная
СКОЧУБРА(приятелката ...дет не праи убав сех...от опит го знам)
...вика.."Ми вий сте си купили кола ...дай да я видим"....викам "колата е на автомивка за цялостно изпиране,
НЕМА ДА СТАНЕ"...оная вика ..."нищо ...не ще дойдем до автомивката"

....аз още в старото рено и видях
ГОЛЕМИТЕ ОПУЛЕНИ ОЧИ...гледащи
ЛОШО....тя и жената не вярваше ,като и разправях ,че с тази
ЗАВИСТНИЦА за приятелка ...нищо добро не ни чака...ама се убеди!Е...приятелката и я ВИДЯ на автомивката.........
.......и на другия ден ...
1.Още същата нощ ми я надраскаха с ключ пред блока(други завистници,...но ВЯРВаМ ,че нейната
ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ги е провокирала )
2.На другия ден в кат...ми изпусна газта от маркуча...
НА ПЪРВИЧНИЯ ПРЕГЛЕД ТОЧНО...оня не искаше да ми я регистрира ,докато не МУ КАЗАХ КЪДЕ РАБОТЯ ...и не го ПОЧЕРПИХ.Вика ..."ма нали ще си я опраиш"...викам му.."мил ми е живота-ДА"
3.Нема ми го 2-рия ключ...уж беше в жабката...ама таратанци...забравили го в жабката
АМА НА АВТОВОЗА!(...тази история съм я разправял вече)
4.15. дена след случката ...сменях сигменти и биелни лагери...а и нямаше нищо преди да сложа НОВОТО масло.(
ЕБАХТИ И УРОЧАСНИЦАТА....АМА СЕГА И СЕ ВРЪЩА НА НЕЙНАТА КОЛА! нО АЗ НЕ СЪМ ПРИЧИНА ЗА ТОВА...ЩОТО НЕ СЪМ Я ГЛЕДАЛ ЛОШО