Пожелавам на всички който прегледат тази тема много здраве , щастие , лубов , късмет , пари и много много сбъднати мечти !!! Обичате се !!! Любовта ще спаси света !!!
Поздравявам ви с песента на " BAJA - ZAPISANO U VREMENU "
Харесва ти да бъдеш с големи тарикати, които карат Ферари, Бентли или Богати. В главата ти са само ляти джанти от платина, злато и диаманти. Виждам те в скъпи коли, а в морето с яхти на които пияш ДЖИН, ЕГАТИ. Харесва ти да се правиш на ВИП-ПЕРСОНА и да си говориш два часа по телефона. В дискотеката разходчица, пак показваш походчица и искаш да те черпя водчица. От толкова мислене стана увисване. Влизам у кен***а и се чудя и се мая, д**ба мааму да сер***, пик*** или да чертая. Сам не е редно и от джоба скубе, знам че не е редно ама ми е убаво бе .... Поселедната ми каза МАЙСТОРЕ, БОГ ЛИ ТЕ ИЗПРАТИ ?
mi6ko_pi написа: Пожелавам на всички който прегледат тази тема много здраве , щастие , лубов , късмет , пари и много много сбъднати мечти !!! Обичате се !!! Любовта ще спаси света !!!
Поздравявам ви с песента на " BAJA - ZAPISANO U VREMENU "
Сори!? Не ме хванаха твоите пожелания!Полях новия лаптоп на дъщерята с....ракия върху кийборда ...и ...син екран и.....утре кво ше стаа не ми се мисли...ше има врякане до небесата.Ама аз съм си крив!
Дагоева!
.....но ,нали съм си гявол ...изкарах му батерията ...и батерията на дъното ...ресетнах го ...ударих му един "сешоар"....изсъхна...и отново лаптопа е ТУК!ЙЕС ЙЕС МАДЪР ФАКЪР!Все още работи!
А утре от 10.00 Алонсо (моя фаворит ) отново ше ги МАЧКА Хамилтън и Масса!ЙЕС.МАДА ФАКЪР!
Охооо значи ти си невероятния ГАЛФОНСОООО Това момче кара много стига първите пред него да отпаднат Днес моя човек стартира от първа позиция . Манго е решил в това състезание да не прави грешки !
Харесва ти да бъдеш с големи тарикати, които карат Ферари, Бентли или Богати. В главата ти са само ляти джанти от платина, злато и диаманти. Виждам те в скъпи коли, а в морето с яхти на които пияш ДЖИН, ЕГАТИ. Харесва ти да се правиш на ВИП-ПЕРСОНА и да си говориш два часа по телефона. В дискотеката разходчица, пак показваш походчица и искаш да те черпя водчица. От толкова мислене стана увисване. Влизам у кен***а и се чудя и се мая, д**ба мааму да сер***, пик*** или да чертая. Сам не е редно и от джоба скубе, знам че не е редно ама ми е убаво бе .... Поселедната ми каза МАЙСТОРЕ, БОГ ЛИ ТЕ ИЗПРАТИ ?