Продължавам с критиките към бтк-то.Знаете че от 2 месеца съм вече техен клиент.За тези 2 месеца коефициента ми в замунда падна от 1,6....на 1,3.Ъплоуда който ми предоставят не е надвишавал 64к при сийдване,а по договор трябва да е 250к непостоянна ,но поне 120-150 трябва да си има постоянно.
...ВЧЕРА ВЕЧЕ МИ НАКИПЯ...обадих се на 0800100...свързах се с техниците след 45 минутно чакане на слушалката...но аз съм тъп и упорит.Разгоних им фамилията.Оня техник си мислеше ,че съм някакъв супер лаик но не позна.Опита се да ми опонира ,че съм бил вързал много компютри,а само лаптопа беше включен.Взе да ми обяснява
"...нашата услуга е данлоудно ориентирана,съпорта не позволява повече от скоростта която имате"ИЗБЕСНЯХ....и така яко го напсувах че.........
Обвиних ги в 10-те смъртни гряха,че ми ограничават изкуственно ъплоуда ,че не си спазват договора,че ще се оплача на комисията на потребителите.....,че ще ги съдя за пропуснати ползи.....и т.н.
В резултат на което днес със ГОЛЯМО ЗАДОВОЛСТВО констатирах ,че вече ъплоуда ми е между 120 и 180к.Явно с БТК-то трябва по този начин за се действа.
Колеги търсете си правата!