Колеги имал съм много телефони но сега съм с IPHONE и смея да твърдя ,че този телефон е изненада приятно. Когато сестра ми ми го прати от Щатите си мислех че ще е просто подобие на телефон с мн хубаво МП3 ужасен обхват и ужасна камера. Но уви този телефон се оказа нещо повече от това за което съм го мислим. Карам снолборд и на планината както всички знаете е студено и аз предполагах,че батерията му няма да издуржа да слушам музика,да говиря и тн,но и това мое очакване се оказа неправилно,всичките ми приятели с нокии и особено СЕ се оплакват как батериите им падали,как нямало да слушат музика,защото после трябвало да говорят и тн,а на мене това неми прави впечатление. Тествал съм го и на удари не веднъж съм падал върху него и нито дисплея нито пък на него нещо му се станало (имах един самсунг и на първото падане върху него дсплея му стана на паяжина). Един колега каза че тези екрани не работели на студено еми и това несъм го забелязвал до сега по натам може но за сега нее така. Камерата е много хубава за 2мп на компютар снимките излизат много добре (само на тъмно малко куца ама е без светкавица все пак но вупреки всичко се вижда това което снимаш

Предполагам че за музиката и качеството на звука няма какво да говорим все пак всеки знае,че тази марка е много силна в тази област. Обхвата смея да твърда,че е по добре и от СЕ и от нокия доказателството е в Техническия университет,където уча ,има един стол който е под 2 ри блок там моите познати със СЕ и нокии нямат обхват а аз си говоря без никакъв проблем и всички от групата ни знае,че ако някой няма обхват да звъннат на мен за да се чуят с който и да е от другите
А по спора СЕ и нокия мисля че пурво трябва да се уточните за какво точно ви трябват тези телефони зачото нокията си е така наречен от мен бизнес телефон говориш навсякуде по много време и нети прави впечатления имаш долу горе някакви функции (никога неусм виждал нокия да забива освен една Н73 която беше падала 2 пути в локва

) абе телефон предимно за разговори(при колите-мерцедес кола за возене,но не и за каране) , докато СЕ е по телефон за всичко имаш хубава камера,има си многото функции,имат си гадния джоистик,който се прецаква,но въпреки всичко има адски много неща които други телефони ги нямат . Според мен СЕ е по младежки телефон от нокията понеже има много повече неща и естествено колата с която го сравнявам е BMW моята така скъпа на сърцето ми марка,която е автомобил за каране,а не за возене младежки автомобил който да караш да го използваш и в сущото време да ти върши работа и да има много много екстри и глезотии