Ами виждам ,че харда ти е с температура 36 градуса...41 градуса е критична температура за хард ,така че като ще сменяш захранването помоли да ти сложат и едно охладителче за хард отдолу...7-8лв струва.Ще направиш хаир на харда...поне със 5-6 градуса ще му снижиш температурата.И задължително да сложиш един 80 милиметров вентилатор (5лв)отзад на кутията ,да отвежда топлия въздух навън.sa6i4 написа:Значи може да си отдъхна,че не е хард диск
Проблем с PC помагайте!
- Vesko1
- Глобален модератор
- Регистриран: 28 авг 2007 22:42
- МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
- От: Кърджали
- Контакти:
Re: Проблем с PC помагайте!
Ок,в понеделник ще го нося на доктор,до тогава няма да го спирам
Благодаря за помощта!

Благодаря за помощта!

- WhiteNoise
- Минаващ
- Регистриран: 16 окт 2008 13:14
- МПС: Lacetti
- От: Своге
- Контакти:
Наистина прилича на проблем със захранването. Ако компютъра ти е в гаранция направо го носи във фирмата, от която е купен. Ако не е можеш сам да се справиш. Първо опитай със захранване от познат (или след като не запали с твоето извади кабела и окъси и вероятно ще запали от първия път). Добри захранвания в България на поносима цена са Fortron 300-350W и малко по-скъпите Chieftec 450W (произведени от Delta). Качественото захранване може да те спаси от наистина скъп ремонт в неподходящ момент.
Носих го на един компютърджия и наистина се оказа захранване.Моето е Fortron,даже той много се очуди,че е дало фира...Отворихме го самото захранване и се оказа,че има изтекъл кондензатор,който тия дни баща ми ще подмени,дано се оправи,че не ми се дават 50 лв за ново захранване..
Забравих да споделя,че се разминах само с едно кондензаторче от 30ст..
Сега е идеално,пали като часовник
Благодаря на тези,който ми помогнаха при откриването на проблема! 

Сега е идеално,пали като часовник

- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Нещо взе да ми трепка изображението на монитора с лeко кръгови движения. При по-внимателно наблюдение, се оказа, че трепка не само изображението, а и самия монитор.
Интересно, че не го прави винаги.
След дълго наблюдение и анализ се оказа, че причината е мацката от аватара на Darlin`.
Мацката така мощно се подрусва, че клати и изображението и монитора.
След дълго наблюдение и анализ се оказа, че причината е мацката от аватара на Darlin`.

Последна промяна от Izparitel на 08 дек 2008 20:46, променено общо 1 път.
- Darlin`
- Глобален модератор
- Регистриран: 14 май 2008 12:17
- МПС: BMW 530xd GT
- От: Пловдив
Тя добре, че клати само монитора, а не цялото бюро... 

Преди - Daewoo Lanos`98 1.4
- paci
- Свръх-активен
- Регистриран: 25 окт 2008 21:45
- МПС: nexia
- От: KOREQ
- Контакти:
хахаха 

Моят всяка сутрин като го пусна(монитора) и прескача страшно много като много зле настроен телевизор...След груба настройка с 2-3 тупаника се оправя и после няма никакви проблеми..
Един път майка ми със всичкият си акъл оставила един голям говорител на бюрото точно пред монитора...Няма да ви казвам какво светлинно шоу беше като го включих
Един път майка ми със всичкият си акъл оставила един голям говорител на бюрото точно пред монитора...Няма да ви казвам какво светлинно шоу беше като го включих

- Izparitel
- Глобален модератор
Навремето се препоръчваше принудително размагнитване - бобина с променлив ток през нея се движи бавно с кръгови движения около екрана и бавно се отдалечава.
Ех, времена, днес при всяко включване в мрежата или с избрана опцията от менюто силен затихващ електромагнитен импулс вътре в кутията върши същата работа. Това разбира се е само за CRT монитори.
Ех, времена, днес при всяко включване в мрежата или с избрана опцията от менюто силен затихващ електромагнитен импулс вътре в кутията върши същата работа. Това разбира се е само за CRT монитори.
- Fantomasss
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
- МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
- От: Сф братче център на просветата
- Име: Грозданов
Mного ти е лабав монитора, щом от това се клатиIzparitel написа:Нещо взе да ми трепка изображението на монитора с лeко кръгови движения. При по-внимателно наблюдение, се оказа, че трепка не само изображението, а и самия монитор.

Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...
- Izparitel
- Глобален модератор
Има-няма 25 кила.Fantomasss написа: Mного ти е лабав монитора, щом от това се клати![]()
![]()
- desperado
- Напреднал
- Регистриран: 19 юни 2008 00:18
- МПС: Lanos 1.4 SEPlus 99г
- От: София
виждам че сте спец по компютрите
да вземете да ми инсталирате др на принтера
днес пи подариха един CANON уж много хубав ама при мен е все още само един сандък
да вземете да ми инсталирате др на принтера
днес пи подариха един CANON уж много хубав ама при мен е все още само един сандък

Айде да не си ги мерим да не ви казвам моя колко е голям (монитора). От миналата седмица съм притежател на 24''