Забрави-Затвор за Дучето!newcomer написа:Мачовете са нагласени! Футбола е само бизнес! Мичмана е плешив!![]()
![]()

Забрави-Затвор за Дучето!newcomer написа:Мачовете са нагласени! Футбола е само бизнес! Мичмана е плешив!![]()
![]()
Или просто ШРЕКgordy написа:Аз съм фен на английския фудбол,по точно на Ман.Юнайтед там знайте че е Бербатов.От време на време много му се ядоавам,особенно като сложи ръцете на кръста,ама като вкара гол му са радвам.Има обаче един фудболис,който много ме кефи да го гледам мъжко момче е,и играй със сърце(незнам може да има и две сърца)името му е Руни.
Шрек, ама като хване топката,майко мила.При него няма да падне и да се гърчи половин час симулативно,а става догонва този,който му е взел топката и се хвърля на гърба муsasho написа:Или просто ШРЕКgordy написа:Аз съм фен на английския фудбол,по точно на Ман.Юнайтед там знайте че е Бербатов.От време на време много му се ядоавам,особенно като сложи ръцете на кръста,ама като вкара гол му са радвам.Има обаче един фудболис,който много ме кефи да го гледам мъжко момче е,и играй със сърце(незнам може да има и две сърца)името му е Руни.
Да Гатузо от Милан,на Руни какво му е изглежда като биче,ама много бяга това момчеsasho написа:Е аз нямам нищо против него,но просто не разбирам как момче на 20 години изглежда толкова ужасно![]()
По отношение на това с хвърлянето на гърба и догонването-от Гатузо по-добър няма в това
Разни хора, разни интереси. Мисля, че е нормално някои да се интересуват и да коментират на футболни теми. Аз пък се чудя на ентусиазма на ултрасите.paci написа:как ва заребявът тия мачове,
дайте рали
Е тва вече за болни мозъци.Izparitel написа:Разни хора, разни интереси. Мисля, че е нормално някои да се интересуват и да коментират на футболни теми. Аз пък се чудя на ентусиазма на ултрасите.paci написа:как ва заребявът тия мачове,
дайте рали
ШотландияIzparitel написа:И това доживях да видя - футболист да пикае на терена и то не в с.Долно Нанадолнище, а в родината на футбола Англия.
Конкретната случка е в Шотландия(Рейджърс,Дамаркъс Биизли),иначе да,родината на футбола си е Англия(или поне така е прието..)Izparitel написа:Офтопик: