Такам.. малко предистория ... Миналата година на 22 май баща ми ми се обади и ми каза.. нали след една година ще взимаш книжка искаш ли да си вземеш кола.. попитах го за какво става въпрос, а той ми отговори, че за Шевролет Калос 1.2 8v 72hp 2007г. За Шевролет бях чувал.. за Калос никога обаче. Пребрах се и почнах да ровя обяви. Всички знаем, че тунинга на този модел кола е изключително рядък, всички обяви на които попаднах бяха сток коли с грозен външен вид и мноого километри. Реших все пак да ида да погледна колата. Отидох.. тя беше в пъти по зле от тези в обявите, но нещо ме превлече към нея. Казах си ..- Майната му имам цяла година до книжката, ще я правя! Та започнах, докарахме колата и се почна.. (колата няма климатик, хидравлика, абс, ел пакет.. има само един пасажерски airbag, на който беше скъсан лентовия кабел с това започна и ремонта по нея! След това я пастирах, сложих спорни пружини и хубави гуми, обслужих мотора с ремъци и масла, премахнах EGR, шлайфах главата, смених клапаните и гумичките, сложих ГИ, спойлер на задния капак, тонирах стъклата, вградих таблет в таблото, модвах фаровете, слагах допълнителни халогени, сменях всички разбито по ходовата част, смених 10 вида джанти и в момента я карам такава каквато е на снимките. Безработен съм със ограничени финанси, барам по-малко, но гледам да е качествено! Имам един c18xe който за в бъдеще смятам да сложа и да се отърва от мудното 1.2! Също така съм се насочил към регулируемо окачване, пребоядисване + смяна на цвета, монтаж на АБС , КЛИМА и хидравлика! Това е за сега..

Ако има въпроси на драго сърце ще се радвам да помагам! иии Да, като измисля друго име на темата ще го променя!