Ако не ти представлява трудност можеш ли да ми измериш ето това разтояние:georgiev10 написа:Лека проба.Omega B 3000 24V
Както се вижда апарата минава на магия-5мм.Джантите са 15-ски ЕТ37,диска е 296мм.Скоро ще си търся стругар.
Lanos C20XE
- djokki
- Активен
- Регистриран: 07 юли 2009 17:50
- МПС: Kalos C20XE, Lanos 2.0i и др
- От: България,Стара Загора
- Име: djokki
Re: Lanos C20XE
- georgiev10
- Напреднал
- Регистриран: 27 мар 2008 23:03
- МПС: Lanos C20XE
- От: Plovdiv,Sofia
Браво на вас.Снимки нещо?Генерацията зад колектора е ф55,старата го задушаваше във високите.The Stig написа:И ние слагаме ХЕ и няма да имаме проблеми.По генерацията правил ли си нещо ?
Две трети от пробега ми е извънградско,така че мисля не е безсмислена.djokki написа:Хм,интересна екстра вкарваш на бегачката!Евала!
76.5мм горе-долу толкова,не мога да го измеря съвсем точноdjokki написа:Ако не ти представлява трудност можеш ли да ми измериш ето това разтояние:
- djokki
- Активен
- Регистриран: 07 юли 2009 17:50
- МПС: Kalos C20XE, Lanos 2.0i и др
- От: България,Стара Загора
- Име: djokki
Благодаря ти 

- georgiev10
- Напреднал
С темпомата още не можем да се разберем,явно сигнала за скороста е различен или не работи.Намерил съм човек с присаден на Астра и ще го пробвам следващите седмици.Ето нещо ново което работи поне за сега
.
MID от Астра,днес го оглозгах от едно ГСИ с почти всички датчици-капачка на антифриза,датчик за течност в казанчето на чистачките,датчик за нивото на маслото си имам само буксата взех,остана ми температурния датчик и чек контрола за светлините,но него може да не го слагам,че май няма да се разбере с бъдещия ми ксенон
.Вече работи час и нещо на бюрото ми.Трябва му обучение че е на испански и е за друг мотор,и да се въведат мойте импулси за километър.Малко бързи снимки:

Ето от какво ще го управлявам.

MID от Астра,днес го оглозгах от едно ГСИ с почти всички датчици-капачка на антифриза,датчик за течност в казанчето на чистачките,датчик за нивото на маслото си имам само буксата взех,остана ми температурния датчик и чек контрола за светлините,но него може да не го слагам,че май няма да се разбере с бъдещия ми ксенон

Ето от какво ще го управлявам.

-
- Напреднал
- Регистриран: 30 юли 2010 22:32
- МПС: Daewoo Leganza
- От: burgas
- Име: emil nikov
Евалла за мерака,търпението и упорството.Успех в начинанието
- georgiev10
- Напреднал
Взех че го подкарах тоя темпомат най-накрая.Сигнала от VSS сензора е малко по-различен от опелския и мога да го пусна от 90км/ч нагоре,а при омегата е от 40км/ч.Ще съм благодарен,някой ако има навътре в електрониката,да ми каже каква схема да изпозвам за да умножа честотата на сигнала х2.
Може да бъда полезен... Скайп, ама след празниците.georgiev10 написа:Взех че го подкарах тоя темпомат най-накрая.Сигнала от VSS сензора е малко по-различен от опелския и мога да го пусна от 90км/ч нагоре,а при омегата е от 40км/ч.Ще съм благодарен,някой ако има навътре в електрониката,да ми каже каква схема да изпозвам за да умножа честотата на сигнала х2.
- georgiev10
- Напреднал
Благодаря предварително 

- georgiev10
- Напреднал

- georgiev10
- Напреднал
Щях ама човека от опел форума я е продал,а ми е спешно.Доста редки са.
- The Stig
- Модератор
- Регистриран: 20 мар 2010 19:43
- МПС: Audi A3 8P / Lanos
- От: Плевен/Белене
- Име: Стефан Арабаджиев
F20 си е точно за този мотор, така че всичко би трябвало да е безпроблемно при смяната... Дано намериш читава и здрава кутия.
А на старата конете и нютоните ли, й дойдоха в повече ?
П.С. Все по-малко части и компоненти в колата остават на Деу... вече май модела е Опел Ланос/Астра.

П.С. Все по-малко части и компоненти в колата остават на Деу... вече май модела е Опел Ланос/Астра.

- georgiev10
- Напреднал
Утре ще я взимам F20 и се надявам,че в четвъртък ще е готова колата.Старата има доста голяма пукнатина около извивката за пиньона.Чуваше се някакво потракване при тръгване последните седмици,вчера и съединителя блокира.Като я отворя ще видя какво е положението.
Ситуация с F28 е доста зле във финансово отношение- кутия 1000-1200лв,маховик от М2.8 който е по-тежък и ще иска олекотяване 100-150лв,съединител за Калибра/Вектра турбо 450лв,малко стругарска работа за да стане само на предно кутията и нещата отиват към 2000лв.
Ситуация с F28 е доста зле във финансово отношение- кутия 1000-1200лв,маховик от М2.8 който е по-тежък и ще иска олекотяване 100-150лв,съединител за Калибра/Вектра турбо 450лв,малко стругарска работа за да стане само на предно кутията и нещата отиват към 2000лв.
- The Stig
- Модератор
- Регистриран: 20 мар 2010 19:43
- МПС: Audi A3 8P / Lanos
- От: Плевен/Белене
- Име: Стефан Арабаджиев
Хм, наистина много пари за една шеста...
Успех при трансплантацията и дано всичко е наред.
Успех при трансплантацията и дано всичко е наред.