My Lanos Individual
- JelqzkoJelqzkov
- Редовен
- Регистриран: 14 яну 2013 22:44
- МПС: Daewoo Tacuma SE 1.6 16V LPG
- Име: Желязко
Re: My Lanos Individual
Заради черния таван определено вървят и черни джанти, но не всеки мдоел изглежда добре черен.
Може и да изглежда така от самата снимка, не изпъква черния таван.JelqzkoJelqzkov написа:Заради черния таван определено вървят и черни джанти, но не всеки мдоел изглежда добре черен.
- The Stig
- Модератор
- Регистриран: 20 мар 2010 19:43
- МПС: Audi A3 8P / Lanos
- От: Плевен/Белене
- Име: Стефан Арабаджиев
Сегашните джанти са отвратителни, спор няма. Просто козметически бяха в много лошо състояние и нямах време да се занимавам много с тях- ударих им една шкурка и ги напръсках хубаво с черен мат, за да се покрият максимално забележките. Иначе като измия колата, джантите и покрива добре се връзват и изглежда приятно.
Все пак зимата е нормално да сме грозни- за другата ще мисля нещо по-добро.
Иначе съм фен на черните джанти, но трябва да са по-голям размер. За Ланосът- поне 15, даже и те ще малеят, 16'(може и 17' ама много зор работа...) ще е най-добре според мен. Лично аз, след време, виждам колата си в тези цветове:
-цветът по каталог е от Nissan Skyline-

-и един български автомобил-

Такъв цвят, черния покрив си остава, големи тъмно-графитени/черни джанти... размечтах се.
Все пак зимата е нормално да сме грозни- за другата ще мисля нещо по-добро.

Иначе съм фен на черните джанти, но трябва да са по-голям размер. За Ланосът- поне 15, даже и те ще малеят, 16'(може и 17' ама много зор работа...) ще е най-добре според мен. Лично аз, след време, виждам колата си в тези цветове:
-цветът по каталог е от Nissan Skyline-

-и един български автомобил-
Такъв цвят, черния покрив си остава, големи тъмно-графитени/черни джанти... размечтах се.

- JelqzkoJelqzkov
- Редовен
Почвате да ме ядосвате вече
Тези джанти ми ги показа брат ми - точно на този голф.
Препоръчах ги на колега от Опел форума - купи си 19" такива.
Мой приятел си взе 17" такива...
Вече го чувствма като изневяра
Tmason TN1
Варианта с тъмно-графитена кола и черни големи джанти е доста

Тези джанти ми ги показа брат ми - точно на този голф.
Препоръчах ги на колега от Опел форума - купи си 19" такива.
Мой приятел си взе 17" такива...
Вече го чувствма като изневяра
Tmason TN1

Варианта с тъмно-графитена кола и черни големи джанти е доста

- The Stig
- Модератор
Малко диоди- на плафона и на осветлението на номера. По-нататък може и на други места.

- Hunter
- Напреднал
- Регистриран: 01 сеп 2012 22:40
- МПС: Subaru Forester 2.0
- От: София
- Контакти:

Какви диоди сложи

Офтопик:
Subaru Forester 2.0 LPG
Daewoo Lanos 1.4 CNG - ex

Daewoo Lanos 1.4 CNG - ex

- The Stig
- Модератор
За плафона- може да се свържеш с ogi ако има останали бройки. Изключително съм доволен от диодите- много приятна и силна светлина.
За тези на номера- http://www.autopro.bg/%D1%81%D0%B2%D0%B ... 4%D0%B0-82" onclick="window.open(this.href);return false; Много ми харесва как светят. Ако се задържат без да изгорят, ще поръчам още за габаритите и Нексията.
За тези на номера- http://www.autopro.bg/%D1%81%D0%B2%D0%B ... 4%D0%B0-82" onclick="window.open(this.href);return false; Много ми харесва как светят. Ако се задържат без да изгорят, ще поръчам още за габаритите и Нексията.
- human1970
- Редовен
- Регистриран: 13 дек 2012 11:59
- МПС: Daewoo Lanos 1.5 - 2000г
- Име: Иван
Диодите за плафона при мен светят по същия начин. Аз си ги купих за 4,50лв. Представлява една платка с доколкото си спомням 12 диода в правоъгълник, със залепяща се основа. Платката е с извод с малка букса, като в комплекта има 2 накрайника - единия е оформен като оригиналната крушка на плафона, а другия е като лампа за табло. Ако трябва мога тези дни да отида до магазина да направя подробни снимки и да ги кача. Според мен това е най-доброто, евтино и универсално решение с диоди за осветяване на купе, багажник и т.н.
Аз се чудя как да направя с някакво бутонче - като се отвори жабката и да светва лампа.
Аз се чудя как да направя с някакво бутонче - като се отвори жабката и да светва лампа.
- The Stig
- Модератор
Това представляват диодите в плафона: тип Festoon

На живо свети уникално.
Иначе по план, до 2 седмици вече ще бъдем ниски и с летния екип.

На живо свети уникално.

Иначе по план, до 2 седмици вече ще бъдем ниски и с летния екип.

- The Stig
- Модератор
Днес малко раздвижване.... сложихме окачването отзад. Разликата между стоковите задни пружини на Ланоса и червените е 6 см. Свалихме колата за малко от подемника да видим как горе-долу ще стои, само за проба със зимните джанти- колата е брутално ниска.
Отпред, както се очакваше, опелските пружини не стават(не лягат както трябва в чашката на Ланоския шенкел) и ще трябва да се търсят шенкели от Кадет/Астра Ф. Но като видях как падна отзад, не ми се мисли отпред какво ще бъде- очаквам с този сетъп да падне с около 10 см поне.....
Май-май няма да се задържа дълго време с това 60/40. А и, поне за сега, не виждам как ще събера 15-ките в калниците.
Дано утре намеря нужните части и да съберем колата и ще щракна някоя снимка, ако въобще успея да изляза от сервиза без да спукам картера....
Отпред, както се очакваше, опелските пружини не стават(не лягат както трябва в чашката на Ланоския шенкел) и ще трябва да се търсят шенкели от Кадет/Астра Ф. Но като видях как падна отзад, не ми се мисли отпред какво ще бъде- очаквам с този сетъп да падне с около 10 см поне.....

Дано утре намеря нужните части и да съберем колата и ще щракна някоя снимка, ако въобще успея да изляза от сервиза без да спукам картера....

- gigabate
- Активен
- Регистриран: 31 мар 2010 20:47
- МПС: Daewoo Lanos 1.4SE LPG-BRC
- От: Казанлък
- Име: Иван
Много добре стои
...а не опират ли гумите?

http://www.carspending.com/bg/vehicles/ ... ewoo-lanos" onclick="window.open(this.href);return false;
- The Stig
- Модератор
За всеобщо(и мое) учудване, никъде не опира....дори и с 3-ма стабилни човека.
Отпред няма абсолютно никакво място под калника, гумата се разминава на косъм с подкалниците и чашките на шенкелите- завивам на магия.
Вече сме с шенкели от Астра Ф(1,6) и имам огромен избор за сетъпи отпред. Разликата между стоковите предни пружини на Ланоса и червените от ГСИ е цели 13 см- 35>22
Возията е много стегната- лично на мен това много ми допада. Имах опасения, че ще бъде непоносимо, но поне за мен не е така. В завоите колата няма никакво странично накланяне. За сега се чувствам добре с кита на FK, по-нататък може нещо по-класно и скъпо.
Всъщност най-трудното нещо днес, беше махането на колата от подемника- дойде прекалено ниска за рамената и беше голям въртел докато се оправим...
Височина е убийствена- предната броня, както и картера, са на 3 пръста от земята.... за сега нямам проблеми с легналите полицаи и дупките. Просто започнах да карам още по-внимателно и бавно- няма как красотата изисква жертви. Иначе определено ще забравя за някои маршрути.
Малко пълнеж за гаража:

И малко гадни снимки. Ще има повече след като мина през автомивката...ако въобще успея да вляза в нея

Вече сме с шенкели от Астра Ф(1,6) и имам огромен избор за сетъпи отпред. Разликата между стоковите предни пружини на Ланоса и червените от ГСИ е цели 13 см- 35>22

Возията е много стегната- лично на мен това много ми допада. Имах опасения, че ще бъде непоносимо, но поне за мен не е така. В завоите колата няма никакво странично накланяне. За сега се чувствам добре с кита на FK, по-нататък може нещо по-класно и скъпо.
Всъщност най-трудното нещо днес, беше махането на колата от подемника- дойде прекалено ниска за рамената и беше голям въртел докато се оправим...

Височина е убийствена- предната броня, както и картера, са на 3 пръста от земята.... за сега нямам проблеми с легналите полицаи и дупките. Просто започнах да карам още по-внимателно и бавно- няма как красотата изисква жертви. Иначе определено ще забравя за някои маршрути.
Малко пълнеж за гаража:

И малко гадни снимки. Ще има повече след като мина през автомивката...ако въобще успея да вляза в нея

- JelqzkoJelqzkov
- Редовен
- The Stig
- Модератор
Има време да стане наистина скандалнаJelqzkoJelqzkov написа:Колата е скандална!
В какъв смисъл не лягаха? Имаха луфтове?

За пружините- да, има луфт и не пасва на засечката на шенкела на Ланоса. Просто формата отдолу на Опелските пружини и тези на Ланоса е малко различна и не може да легне хубаво в чашката. До последно си мислехме, че ще станат(въпреки, че още преди много време georgiev10

Тук много добре се вижда разликата във височината "преди и след" :

Въобще не си личи, нали ?