ogi написа:Еха, силует на затъмнено Тико на фона на "Орел" - класика...
Липсва само една 123-ка до кладенеца
Оги,май си позабравил града това е в бившото Спортно училище в двора,а отзад се виждам Млади семейства 1........първата снимка е до блок В.Търново
п.п.ако ще си идваш по празниците може да се видим
ogi написа:Еха, силует на затъмнено Тико на фона на "Орел" - класика...
Липсва само една 123-ка до кладенеца
Оги,май си позабравил града това е в бившото Спортно училище в двора,а отзад се виждам Млади семейства 1........първата снимка е до блок В.Търново
п.п.ако ще си идваш по празниците може да се видим
...верно съм го позабравил, редките пъти като съм минавал и все много неща са се променили. За виждането ще го имам предвид
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
ex A6 AKN MT __.A6 BAU AT
Страхотно си се справил с тикото Аз имам едно вече 2 години и половина. Една година и половина работих в пицария като доставчик и му избих цената тройно, въпреки че е 2003 година. Никога до сега не е отказало да запали! Такаа много искам да му пооправя външния вид, но преди това искам да съм сигурен, че мога да му сложа по голям и силен двигател, ако имате някакви идеи, моля пишете на Тико>Въпрос за друг двигател... Благодаря !!!
Здравейте колеги след доста дълго отсъствие съм отново тук.....за да продължа напред по темата е редно да карам стъпка по стъпка
След доста рязане и преправяне Тикото се сдоби с нова броня,която е от Калибра....прагове от Сеат и спойлер направен от мен
Последна промяна от valyocar на 13 дек 2013 19:57, променено общо 1 път.
В последствие се сдобих с друг автомобил и оставих Тикото на майка ми...не след дълго обаче мъника започна да ми липсва и реших да си взема друг....тръпка ми е,защото е надеждна количка,върви доволно а и разхода си е разход
На шега се сдобих с Тико,което беше такова само по емблемите си,но не и на външен вид
Следващата ми идея беше да сложа броните и праговете от черното и да не се заигравам много,ноооооооооо се сдобих с едни джанти на доста примамлива цена
Така започна филма....брони,прагове,раздувки и рязане на пружини
Съобщение от модератор: The Stig: помощ при визуализацията на снимките.
От предното Тико съжелявах,че го боядисах черно(много лесно се цапа) реших това да е малко по-различно Също бях решил и да не инвестирам много пари в колата и затова си поръчах 10 метра китайски карбон....така за под 100лв маника стана трепач
Съобщение от модератор: The Stig: помощ при визуализацията на снимките.