аве джоки ти имаш ли такси което да не е бегачка бе човек

тая шайба колко по лека е от оригиналната?
Имам още таксита за тунигованеКиро написа:ти направо ме разби бе човек.още една тема за силов тунинг. браво![]()
аве джоки ти имаш ли такси което да не е бегачка бе човекбраво.
тая шайба колко по лека е от оригиналната?
Скоростната кутия е почти нова.На 18000км. беше колата от която я взехме!Киро написа:бряяя сичко свети като ново.
скоростите чистонови ли са колега?
Благодаря колега,винаги ги правим така:)Denk0 написа:Колега поздравления! Отново правиш нещата както трябва да са ! Искам да те питам обаче каква е съвместимостта в закрепването на опелските мотори в купето на Калоса. Пасва ли си всичко както оргинално или има преправяне. Питането ми е конкретно за 1.8 и 2.0 двигателите!
Ако е 1,2 голям... те чака!Denk0 написа:Искам да сложа C18XE на моя калос. Двигателя и скоростите ги имам.. кажи ми какво ще трябва да преправям и да взимам
Моите проекти работят с два компютъра!Оригиналния и комп-а на мотора който присаждам!Denk0 написа:1.2 e да. Инсталацията ми е понятна,а и баща ми е електричар.
Може,но нямам налична.Ще го снимам и ще ти пратя!anton40o написа:Kолега може ли снимка на таблото?
Имаше,но с промяната на инсталацията заради трансплантацията вече нямаmiroki написа:За градусите, нямаше ли изключвател при под 6 градуса?