Скъпи зрители! На скромната цена от 1649 лева и деведесет и девет стотинки получавате:
1. Ел стъкла (моите са развалени всичките, само 1 работи като хората) - машинки и други гъзарийки - 300 кинта
2. Гениална алармена система (много полезно!) - 205 лева.
3. Пейджър Енфорсър (ако става нещо с колата, тя ти казва какво й е по пейджъра !!! (максимален обхват 2 мили (което значи че на километър, километър и половина ще е желязна!!!)) - 40 лева
4. Централно заключване (моето пак е дроп...) - 30+ лева
5. Ксенони 200 лева
6. Седалки Рекаро - 480 лева
7.Фланца за волана - 20 лева
8. Волан - 60 лева ако мина тънко, ако не - 100
9. Нов скоростен лост (ще следвам дизайн колеги, неможе волан, пък да не бараш таблото скоростния лост и ръчната... не целим селски тунинг

10.Нова фаца за ръчната - 10 лева
11.Нови педали (в момента вместо съединител имам едно желязо дето натискам ... нямам педал там, а като резе, така че това не е тунинг а задължение

12. Монтажни стойки за багажника за всякакви глупости които сега разхождам наляво надясно и ме е страх да не ми надупчат баса (пожарогасители и так далее) - 20-30 лева.
13. Волтомер (МНОГО ПОЛЕЗНА ДЖАДЖА!!!) - 60 лева
температура на маслото (моето прави някви шашми, та за това ми трябва... да го наблюдавам кво му става, че направо се изпарява) - 60 лева.
14. тахометър със лампа за смяна на предавката - 60-70-80-90-... зависи, не съм решил още.
15. конзола за уредите 20 лева
16. чистачки ( не питайте

17. боя за двигателя - алуминий (ще стане страхотно красиво!!!) 20 лева.
18. Ароматизатор (имам 4, но още един никога не е излишен!) 10 лева
за турбини, интеркуулери и т.н. още не ми се говори, че и там май ще излеят 4,ооо гущера

Е? Какво ще кажете ?