Съобщение от модератор:
Темата е по-обща и е преместена от раздел "Matiz/Spark".
Izparitel
И на мен предишната ми беше опел калибра, преди нея пежо 405 и т.н., но това мъниче ми харесва най много.Izparitel написа:Радвам се, че си улучил най-добрата за теб.
Един е доволен от надеждността, а за друг е "прекалено е малка" и не защитава водача при инцидент. За някой ще е важно да е икономична, за друг да е комфортна, за трети - да е високопроходима. Да не говорим, че ще се получи разделение и по вида гориво. Все-пак зависи дали се ползва предимно в града или за междуградско. Отделно всичко зависи и от средствата с които човек разполага.
За мен най-добрата би била с размер близък на Нубирата, но доста по икономична, бензинова с ГИ, да не гние /все-пак предишната ми беше Опел/ и много по-надеждна. Важно е да не е екзотична за нашите условия за да не престоява дълго след елементарна повреда. Нямам претенции да е с мощен двигател и всевъзможни екстри.
Не знам коя 10+ годишна конкретна кола би отговаряла за мен на този профил /с отчитане на финансовите ми възможности/, може би някоя Астра. За съжаление Нубирата ми е далеч от най-доброто.
Като платиш данък 900лв и застраховки 4000лв се замисляш дали е най-добрата кола, при условие, че за същата кола, но на 5 години всичко ще ти е 30-50% от тези сумиProximus написа:Новата ?
Е чакай, темата е за "най-добрата" кола изобщоslowtraveler написа:Като платиш данък 900лв и застраховки 4000лв се замисляш дали е най-добрата кола, при условие, че за същата кола, но на 5 години всичко ще ти е 30-50% от тези сумиProximus написа:Новата ?