Една интересна Пловдивска инициатива от Bulforum
http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=67364
Една интересна Пловдивска инициатива от Bulforum
- lanos
- Редовен
- Регистриран: 11 май 2008 14:09
- МПС: DAEWOO LANOS 1,4 COOL - 1999
- Контакти:
идеална идея....
Отлична идея!Но защо 50 стотинки? Толкова струва бензина да спре и да тръгне ,заедно с амортизацияата на колата.Поне 1 лв?
Нещо на дъмпинг ми намирисва
То не,че ако четири човека в една посока си хванат такси няма да излезе същото.

Последна промяна от авео на 12 юни 2008 11:34, променено общо 1 път.
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
Явно човека като отива на работа минава по този маршрут и 4 човека да качи, то цигарите му излизат безплатно. А другите намя да плащат по 1лв за градски транспорт. Само незнам как ще се оправи с таксиметровите, защото тука до свободния университет съм гледал как се бият таксиметрови шофьори по причина подобна на тази. Но като цяло идеята е наистина много добра т.к. се намалят и вредните емисии и градовете ни ще бъдат по-чисти и трафика ще е по-лек (от 5 автомобила ще се движи само 1).
Както са "практичните германци" - колеги отиват с автомобилите си до определено място и от там ги взима автобус който ги води до работата им (работници извън града),
а не както американците който търсят удобство и комфорт - всеки си има личен автомобил и си отива с него до работното място.
п.с. А можеби човека е сериен убиец и си търси нови жертви
Както са "практичните германци" - колеги отиват с автомобилите си до определено място и от там ги взима автобус който ги води до работата им (работници извън града),
а не както американците който търсят удобство и комфорт - всеки си има личен автомобил и си отива с него до работното място.
п.с. А можеби човека е сериен убиец и си търси нови жертви

Lanos 1.4 SE SOHC
- Darlin`
- Глобален модератор
- Регистриран: 14 май 2008 12:17
- МПС: BMW 530xd GT
- От: Пловдив
То в днешно време да нямаш вяра на никой
Бях засякла някъде из нета един сайт с подобна цел, само че беше за извънградско. Примерно казваш, че след седмица ще пътуваш до еди-кой си град и ако има желаещ в същата посока, плащаш там определена сума за гориво, но определено по-евтино и удобно (все пак с кола, а не влак или рейс).

Преди - Daewoo Lanos`98 1.4