Така, да започна аз първи. Днес след среща с мантинела при 40-50 км/ч(заради хубаво изчистените пътища

Ще имам ли проблем утре, ако ме спре чичко полицай, тъй като ми се налага да се прибера ?
Интересно въз основа на какъв нормативен акт ще се налага въпросната глоба? Аз поне не се сещам за такъв.Глобата за летни гуми през зимния период е 50 лева и ще бъде налагана на място при масираните проверки на пътните полицаи, стана ясно от твърдения на част от проверяващите в София.
Не отричам. Просто колегите да имат едно на ум и да закрепват по някакъв начин табелите ако може разбира се(табелата ми беше на хармоника и нямаше как да застане горе-долу стабилно, без да има опасност да я загубя по пътя) в случай на инцидент...Izparitel написа:В твоя случай си бил наистина в някакво нарушение.
И миналата година вдигаха такава тенденциозна пушилка...Izparitel написа:....Глобата за летни гуми през зимния период е 50 лева и ще бъде налагана на място при масираните проверки на пътните полицаи, стана ясно от твърдения на част от проверяващите в София