Ужасни улици в цяла София!!!
-
batekoi
- Нов

- Регистриран: 03 окт 2009 16:52
- МПС: Chevrolet Lacetti SW
- От: Sofia
- Име: Nikolay
Ужасни улици в цяла София!!!
Не знам до кога ще издържи Лачетито? Такова друсане и клатене е нечовешко, ненормално, непоносимо и т.н.

Re: Ужасни улици в цяла София!!!
Повярвай ми - дори и хората с Тико, мислят по същия начин
Разбирам гнева ти, но темата ти неадекватно се явява тук...
Лично аз съм бракувал 2 гуми (верно бяха регенерат, с които купих колата) и съм изправял 2 пъти джанти за 3 години , но все пак ми излезе с новите гуми и изправянето над 600лв за тази кола!
Това е положението, трябва да има нерви по улиците из Сф, а и сега тепърва се почва...
Разбирам гнева ти, но темата ти неадекватно се явява тук...
Лично аз съм бракувал 2 гуми (верно бяха регенерат, с които купих колата) и съм изправял 2 пъти джанти за 3 години , но все пак ми излезе с новите гуми и изправянето над 600лв за тази кола!
Това е положението, трябва да има нерви по улиците из Сф, а и сега тепърва се почва...
- dsuzunov
- VIP потребител

- Регистриран: 25 яну 2008 17:52
- МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
- От: Пловдив
- Име: Димитър
Офтопик:
- Izparitel
- Глобален модератор

- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
За съжаление не е само в София. Проблема е всеобщ. Онзи ден до с.Маца по път за който плащам винетка, на пътното платно въпреки бавното каране дори успях да ожуля колата отдолу.
Иначе за успокоение - ако при теб се амортизира една що-годе бюджетна кола, какво да кажат тези с новите в пъти по-скъпи Мерцедеси и БМВ-та.
Иначе за успокоение - ако при теб се амортизира една що-годе бюджетна кола, какво да кажат тези с новите в пъти по-скъпи Мерцедеси и БМВ-та.
- The Stig
- Модератор

- Регистриран: 20 мар 2010 19:43
- МПС: Audi A3 8P / Lanos
- От: Плевен/Белене
- Име: Стефан Арабаджиев
Те имат пари и грам не ги бърка колко ще дават....Izparitel написа:Иначе за успокоение - ако при теб се амортизира една що-годе бюджетна кола, какво да кажат тези с новите в пъти по-скъпи Мерцедеси и БМВ-та.
Повярвай, че точно те ревът за всяка стотинка.The Stig написа:Те имат пари и грам не ги бърка колко ще дават....Izparitel написа:Иначе за успокоение - ако при теб се амортизира една що-годе бюджетна кола, какво да кажат тези с новите в пъти по-скъпи Мерцедеси и БМВ-та.
- Izparitel
- Глобален модератор

- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Дупка сцепи на две автобусен маршрут

Труд написа:Дупка раздели на две части автобусен маршрут в Банкя. Странното решение се появило заради огромен трап, зейнал на бул. “Стамболийски”. Ямата е толкова голяма, че автобусът за кв. “Михайлово” не може да я заобиколи и затова един рейс вози пътниците до дупката, а друг ги поема след нея, разказаха потърпевши от рокадата. Само преди седмица размерите на ямата бяха поне три пъти по-малки. Показахме я и на първа страница във в. “Труд”.
През това време около трапа беше насипан по-едър чакъл, за да увеличи бдителността у шофьорите. Той даже беше ограден и с ленти, но така и не беше запълнен, а отгоре ясно се виждат скъсани жици и тръби. Постепенно дупката ще се запълни с боклуци,но това едва ли е правилното решение.
- slowtraveler
- Глобален модератор

- Регистриран: 15 ное 2008 19:17
- МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
- От: Варна
Дупката на Бойко - най-голямата дупка в света
Те тая дупка няма как да ти изкриви джантата... Само ламарините
Те тая дупка няма как да ти изкриви джантата... Само ламарините
Офтопик:
- Izparitel
- Глобален модератор