Какъв автомобил управлявате?
Анкетата цели статистическа извадка на форума за приблизително процентното съотношение на моделите. Моля, избралите за отговор "Друг модел" да напишат в мнение какъв е той.
Анкетата цели статистическа извадка на форума за приблизително процентното съотношение на моделите. Моля, избралите за отговор "Друг модел" да напишат в мнение какъв е той.
Re: Какъв автомобил управлявате?
Никога не съм си мислил или мечтал да имам Нубира1,но съдба не съжалявам. vvbeer
От Ford Mondeo,преминавам на DAEWOO
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
И аз не съм мислил, че ще имам Нубира, дори името й не можах да запомня - един колега имаше такава година по-рано и цяла година не запомних името. Пусто да не гореше чак толкоз...gordy написа:Никога не съм си мислил или мечтал да имам Нубира1,но съдба не съжалявам. vvbeer
- Fantomasss
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
- МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
- От: Сф братче център на просветата
- Име: Грозданов
Аз пък от един приятел се запалих по Ланоса, а той сега неговия го е пуснал за продан, но така е, колелото се върти...
Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...
Офтопик:
- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
Офтопик:
Щях да купувам Калос,но точно ги бяха спряли от производство. Първо излезна Авео 1,2,но изчаках два месеца,да излезе и 1.4 16V.Отидох в София ауто един ден,след като го платих.Беше на 8км.Сложих бензин и винетка и с 160км. по магистралата,добре го разработих 

" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън
аз даже и незнаех че има такава кола,когато отидох в автокъщата там нямаше много добри коли които да ми харесат като я видях тази тя беше общо взето най-лъскавата кола там,а и бях чувал за корейскоите автомобили като;Ланос и Тиkо че били издържливи и затова я взех!
По същия начин и аз не съм си мислил , че ще карам точно корейска машина.Изках да си купя нова кола и се чудех каква да е ,защото старото Рено започна доста да се излага
. Ходих в магазина на Рено , но не ми харесА защото вътре е много тясно, а и от форумите не звучаха много суперлативи , шкодата пък возеше като каруца.Когато се насочих към Шевролет отначало мислех , че е голяма кинта , но се оказа добра ценова изненада , а и вътре си е широко / а аз съм си бая здрав мъжага /
освен това е с фул екстри и цената му се оказа доста атрактивна в предвид оборудването му .Купих един от първите Шевролети във Варна и хората го гледаха като голям камък и много му се взираха в началото . 

- pacho26
- Нов
- Регистриран: 18 фев 2009 12:54
- МПС: Daewoo Nexia 1,5 DOCH16v 92к.с
- От: Стара Загора
- Име: pacho26
и аз никога не съм предполагал че ще карам корейски автомобил,но така се получи-бартер 22год. ауди за 10-11год нексия
То май няма човек тук, който е предполагал, че ще си купи кола с марка, която буди надменност в събеседника, или модел, който пък никой не знае какво е....
Имам Мондео,ама слабичка се оказа и скъпичка подръжка,изяде ми парите,затова реших да си купя Клио 1,4,1,6 с 5 врати 99год.Ама пусто да остане под 5хиляди няма,а Нубирата ми се наби в очите с лъскавина.Та така взех я от 3700лв намалиха на 3500лв и пей сърце,търсих малка взех голям автомобил,абе голямата кола си е по добре.
От Ford Mondeo,преминавам на DAEWOO
Със здраве да си я караш! Аз на мойта като си спомня какви пари й броих...ама беше преди кризата, а и ги нямаше толкова още...ама добре, че е тя да възникне форумаgordy написа:Имам Мондео,ама слабичка се оказа и скъпичка подръжка,изяде ми парите,затова реших да си купя Клио 1,4,1,6 с 5 врати 99год.Ама пусто да остане под 5хиляди няма,а Нубирата ми се наби в очите с лъскавина.Та така взех я от 3700лв намалиха на 3500лв и пей сърце,търсих малка взех голям автомобил,абе голямата кола си е по добре.

- Chevrolet_Cavalier
- Редовен
- Регистриран: 22 мар 2009 06:02
- МПС: Chevrolet Cavalier
- От: Montreal
Карам кола като ника ми
2001г, 130 000 км, ама не знам дали са реални. Ей го дзверО:
http://media.snimka.bg/0313/006880660.jpg
http://media.snimka.bg/0313/006880687-big.jpg
автомат, без никакви електроники, централни и т.н. глезотии, които само вдигат цената.

http://media.snimka.bg/0313/006880660.jpg
http://media.snimka.bg/0313/006880687-big.jpg
автомат, без никакви електроники, централни и т.н. глезотии, които само вдигат цената.