Fantomasss написа:dsuzunov написа:Въпреки, че на някои маниаци не им харесвал звука - мен ме устройва и не смятам да променям нищо, още по малко да слагам една туба с размер на газова бутилка в багажника за да може да ме чува квартала... :DD
Въпреки, че доста време съм в колата смятам, че музиката трябва да е с добро звучене, но не толкова мощна.
При засилен звук трудно би чул шумове, които да ти подскажат проблем. Обикновенно слушам музика/новини съвсем тихо..
Категорично поддържам мнението на колегата!
Това че имам в колата як бас не значи че го дъня до дупка!!! Така правех като бях ерген на 20 години и след 10 минути думкане ме болеше главата два дни. Но пък е добре да слушам тихо музичката с подчертан дълбок бас и перфектно качество дадено от усилвателя. Удоволствието е различно(Оги ще сподели мнението ми

).
Много точно казано, колега! Когато приближа блока ми, винаги спирам музиката, макар че всъщност много рядко я пускам в разкоша на възможностите й...
А тя е:
- някакъв MP3/WMA Pioneer 4x50W (MosFet)

- усилвател Thunder 2x200W (или 4x80W), ползвам единият канал на bridge
- SW Blaupunkt GTb 1200 750W (250W) 12''

- 6-те фабрични говорителя, които се държат много добре, на фона на всичко.
Така изглежда:
P1040096.JPG
P1040093.JPG
P1050427.JPG
Всичко това създава една приятна хармония от подчертан звук. Не е задължително да трепери номера отзад. Слушам силно песен - 1 път на месец прмерно, като ме удари лудото, по-дълго време не издържа натоварената ми от ежедневие глава. Стара краста си ми е музиката...