Помогнах на приятел...
- Fantomasss
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 окт 2008 15:27
- МПС: Lanos SеX-16v-106 куци катъра
- От: Сф братче център на просветата
- Име: Грозданов
Помогнах на приятел...
Днес на един приятел се хванах да сменям радиаторче за парното на Ситроен Ксара. Е нема такава мъка, вижте сами... Мислех че ще отнеме 3 дни, ама се оправих и вече е готова. Сега има парно и най-важното, не тече(замъгляваше му се предното стъкло с мазен антифриз)
Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук...
Re: Помогнах на приятел...
Егати ужаса! 

- mi6ko_pi
- Напреднал
- Регистриран: 01 авг 2008 23:35
- МПС: Mercedes 230 CE
- От: Стара Загора
- Име: Най-голямия !!!
- Контакти:
браво

Харесва ти да бъдеш с големи тарикати, които карат Ферари, Бентли или Богати. В главата ти са само ляти джанти от платина, злато и диаманти. Виждам те в скъпи коли, а в морето с яхти на които пияш ДЖИН, ЕГАТИ. Харесва ти да се правиш на ВИП-ПЕРСОНА и да си говориш два часа по телефона. В дискотеката разходчица, пак показваш походчица и искаш да те черпя водчица. От толкова мислене стана увисване. Влизам у кен***а и се чудя и се мая, д**ба мааму да сер***, пик*** или да чертая. Сам не е редно и от джоба скубе, знам че не е редно ама ми е убаво бе .... Поселедната ми каза МАЙСТОРЕ, БОГ ЛИ ТЕ ИЗПРАТИ ?
- paci
- Свръх-активен
- Регистриран: 25 окт 2008 21:45
- МПС: nexia
- От: KOREQ
- Контакти:
само такива хора трябва да има
само така
само така

Алеле батко
Само като видя разкостено табло и стърчащи жици и получавам сърцетуп
Евала за мерака!И аз имам проблеми с пустото парно...не стига,че първа степен не работи,ами и на трета духа някво такова хладновато...нито топло-нито студено

Евала за мерака!И аз имам проблеми с пустото парно...не стига,че първа степен не работи,ами и на трета духа някво такова хладновато...нито топло-нито студено

- Izparitel
- Глобален модератор
- Регистриран: 17 фев 2008 20:20
- МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
- От: Най-голямото село в БГ /София/
А аз като свалих 10-тина чарка изпод таблото на Нубирата за да пробвам да стигна до радиатора реших, че е голям чанч. То направо си е нищо в сравнение с тази гледка.
После всичко нормално ли си работи?
После всичко нормално ли си работи?
- Fantomasss
- Глобален модератор
Мани, мани, то са жила, то са букси, то са щипки, винтчета една камара, волана е с еърбег, и климатик има,страшно е , но някой трябваше да го свърши, а е много мой човек. По сервизи на повечето места са му отказвали директно, а там където не са , са му искали 140 лева за работата и два дни колата там...
... да после изпробвах всичко няма забележки, като изключим 2-3 винтчета които ми останаха, така и не разбрах от къде са, но не са от съществено змачение, то има толкова много че едва ли ще липсват.
... да после изпробвах всичко няма забележки, като изключим 2-3 винтчета които ми останаха, така и не разбрах от къде са, но не са от съществено змачение, то има толкова много че едва ли ще липсват.
Винаги остават резервни части,няма какFantomasss написа:Мани, мани, то са жила, то са букси, то са щипки, винтчета една камара, волана е с еърбег, и климатик има,страшно е , но някой трябваше да го свърши, а е много мой човек. По сервизи на повечето места са му отказвали директно, а там където не са , са му искали 140 лева за работата и два дни колата там...

- Izparitel
- Глобален модератор
И при мен останаха винтчета.
Лошото е, че днес установих, че винаги духа към краката. Нещо не съм възстановил както трябва. Пак ще се рови под таблото, няма как.
Лошото е, че днес установих, че винаги духа към краката. Нещо не съм възстановил както трябва. Пак ще се рови под таблото, няма как.
- Fantomasss
- Глобален модератор
Виж си жилата и клапите , дали всичко е така както трябва(явно не е). Трябва да е нещо дребно , но не знам как е при Нубирата.Izparitel написа:И при мен останаха винтчета.
Лошото е, че днес установих, че винаги духа към краката. Пак ще се рови под таблото, няма как.
Вакуумчета. работи ли копчето за вътрешен/външен въздух? Само то и посоките са на вакуум.
- Izparitel
- Глобален модератор
Работеше преди разглобяването. Нещо не съм направил както трябва.
- dsuzunov
- VIP потребител
- Регистриран: 25 яну 2008 17:52
- МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
- От: Пловдив
- Име: Димитър
Izparitel,при разглобяването,което направи,не си стигал до самите клапи.
Търси причината в маркучите за вакум,разпределителя в който влизат те и в задвижването на клапите (мембраните)
Свали само жабката и ще стигнеш до самите мембрани ( 3 бр.)
Търси причината в маркучите за вакум,разпределителя в който влизат те и в задвижването на клапите (мембраните)
Свали само жабката и ще стигнеш до самите мембрани ( 3 бр.)
- Izparitel
- Глобален модератор
Ако е рекъл Господ като се постопли времето ...
- Fantomasss
- Глобален модератор
Ето пак ми се наложи да правя упражнението с радиаторче на парното, само че на Рено Клио 2002 година. Ето и малко снимки...