Аз още не съм решила какво ще е .. ще го изненадам Ланосито

Весели празници!
мдаа...paci написа:хахахаххахахахаха
кво да й купувам, цяла година й купувам
Оги, ти какво ще й подариш на Черната дупка?ogi написа:мдаа...paci написа:хахахаххахахахаха
кво да й купувам, цяла година й купувам
Е как от миналата година бе Гале...тея сичките подаръци са в рамките на 15 дни.Даже картата от лукойл е от тая сутрин...гумите са от преди 5 дни.....Аз ако си сметна от миналата коледа колко подаръци съм и направил...ми аз по добре с такси да ходя!Darlin` написа:ogi написа:paci написа:хахахаххахахахаха
А Веско ти ако го броиш за подарък от миналата Коледа още какво си й купил до сега, то ще излезе ... мамата си джаса и подаръка.
Е това имах впредвид!авео написа:До тук всичко,което купувате е наложително за зимния период,но вие хитро го минавате за коледен подарък
Гале реших...за Коледа ще я водя на БАНЯ (на автомивка).....и после на ресторант (пред ресторант)! :DD А "борчето" ще го взема направо от автомивката....хубава идея даде!Darlin` написа: Веско, купи й поне едно ароматизаторче "борче" за 0,60 лв - но кажи, че това й е за Коледа
Това дневни светлини ли ще рече? И какво ти е ксенончето?desperado написа:едни диодчета(на Дарлин)идеята