Скапан бензин

За втората "жена" - колата и всичко свързано с нея.
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
авео
Модератор
Модератор
Регистриран: 05 авг 2007 18:53
МПС: Шевролет Авео 1.4 16V
От: Пловдив

Скапан бензин

#1 Непрочетено мнение от авео » 30 ное 2008 01:37

Почти всички знаят за мъките ми при първото палене на бензин на Авео-то.Те датират от преди 2.5 години.Дори в една друга тема,обвиних ГИ за това,за което искренно му се извинявам :lol: . При проведените безброй експерименти с дърпане на букси,чистене на дюзи,смяна на датчик за вх. въздух,че дори и слагане на друго моторче за празен ход/от Леганза/резултата беше едно голямо нищо. Накрая отчаян и обезверен :cry:: сложих 10л.Омв 100 Карера и последните километри за деня ги минавам на бензин.Събират се между 10 и 20км. Резултата не закъсня-вече трети ден първото палене е наистина от първия път :rofl: Без молби,псувни и други мурафети.Бях забравил,какво е това палене от "раз" :lol:
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 04 авг 2007 20:43
МПС: А6 quattro
От: София
Име: Оги

Re: Скапан бензин

#2 Непрочетено мнение от ogi » 30 ное 2008 12:59

От кога го разправям това... Проблема не се оправя на 100%, но е значително по-добре с пресен и хубав бензин, но рядко се уцелва тази комбинация. Отделно, че покрай карането на газ, радкосе зарежда и в малки количества и предполагам бензина си позагубва качествата.
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Потребителски аватар
Vesko1
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 28 авг 2007 22:42
МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
От: Кърджали
Контакти:

Re: Скапан бензин

#3 Непрочетено мнение от Vesko1 » 30 ное 2008 18:18

ogi написа:От кога го разправям това... Проблема не се оправя на 100%, но е значително по-добре с пресен и хубав бензин,
И аз съм на същото мнение по мои наблюдения....и с добавка РЕДЕКС разбира се.

Отговори

Върни се в “Общ форум за автомобилният свят”