искам да попитам нещо-къде са се произвеждали тико,рейсър,есперо,нексия,нубира,ланос?

аз знам някои неща,но искам да видя дали имам вярна информация

е,да,то ясно,че деу,сега шевролет,са част от дженерал мотърс,и имат много общи неща с опел и другите от GM.ама къде точно са правени тези коли,които в момента се карат в БГ и в европа...DufuZ написа:май имаше и румънски matiz
а в украйна още правят нексия
в някоя латино държава правят шевролет астра...
Ами ,мойта е сглобявана в Кореа,купена в Италия,теглила е 2-тонна каравана горкичката......и аз съм и 2-ри собственик в БГ.И всичко това и се е случило на "нуби" ..за 6 годиниracer написа: е,да,то ясно,че деу,сега шевролет,са част от дженерал мотърс,и имат много общи неща с опел и другите от GM.ама къде точно са правени тези коли,които в момента се карат в БГ и в европа...
...ами тук май "вече" се правят частитеracer написа: и къде са сглобявани?и къде се правят частите за тях?![]()
![]()
Матиса не ти е виновен , каквото и да беше взел трябваше да инвестираш в него,поне за елементарните неща.Те ги дават за претопяване,ние ги караме още 10 години.Dregnot написа:сори ама това е положението.
Другия вариант е да сменим марката ..... абе втори път аз матиз няма да си купя ама....човек се учи докато е жив:idea: