Колите в Румъния

За втората "жена" - колата и всичко свързано с нея.
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
Darlin`
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 14 май 2008 12:17
МПС: BMW 530xd GT
От: Пловдив

Колите в Румъния

#1 Непрочетено мнение от Darlin` » 22 авг 2008 15:49

Сега преглеждах едни снимки от Румъния и ми направи впечатление, че от 15 снимки из пътищата, на 10 от тях се мерва някое Деу. А най-интересното е, че повечето са Матиз. :D

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Преди - Daewoo Lanos`98 1.4

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 04 авг 2007 20:43
МПС: А6 quattro
От: София
Име: Оги

Re: Колите в Румъния

#2 Непрочетено мнение от ogi » 22 авг 2008 15:57

...ами много ясно - нали ги сглобяват там. 30% са Дачия и Рено от целият автопарк.
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Потребителски аватар
mi6ko_pi
Напреднал
Напреднал
Регистриран: 01 авг 2008 23:35
МПС: Mercedes 230 CE
От: Стара Загора
Име: Най-голямия !!!
Контакти:

#3 Непрочетено мнение от mi6ko_pi » 25 авг 2008 22:56

хаахаха да живее матизааа :rofl: знаят тея руманци какво да карат (car)
Изображение

Харесва ти да бъдеш с големи тарикати, които карат Ферари, Бентли или Богати. В главата ти са само ляти джанти от платина, злато и диаманти. Виждам те в скъпи коли, а в морето с яхти на които пияш ДЖИН, ЕГАТИ. Харесва ти да се правиш на ВИП-ПЕРСОНА и да си говориш два часа по телефона. В дискотеката разходчица, пак показваш походчица и искаш да те черпя водчица. От толкова мислене стана увисване. Влизам у кен***а и се чудя и се мая, д**ба мааму да сер***, пик*** или да чертая. Сам не е редно и от джоба скубе, знам че не е редно ама ми е убаво бе .... Поселедната ми каза МАЙСТОРЕ, БОГ ЛИ ТЕ ИЗПРАТИ ?

Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 17 фев 2008 20:20
МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
От: Най-голямото село в БГ /София/

#4 Непрочетено мнение от Izparitel » 28 авг 2008 19:17

Нормално е, ако се произвеждат там. Доката в БГ се произвеждаха мотопедите Балкан-50, бяха страшно разпостранени. Не се сещам друга тъпа страна дето да не се произвеждат автомобили.
Заводите на Застава в Югославия бяха бомбардирани от американците, а сега щели да произвеждат коли за Фиат, пък от нас всички са избягали...

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 04 авг 2007 20:43
МПС: А6 quattro
От: София
Име: Оги

#5 Непрочетено мнение от ogi » 28 авг 2008 20:27

Ами нормално е при тази слаба икономика у нас да бягат... Ние нямаме никаква тежка промишленост. Дори по времето на социализма имаше много по-добра инвестиция - освен Балкан-50, произвеждаше се Булгар-Рено, Москвичи... Дори последният опит за производство на на Роувър умря. Тук всичко съхне...а даже бомби не са падали като в Сърбия, нито диктатор сме имали като Чаушеско... :clap: Аз съм на мнението, че всичко се дължи на нас самите и си го заслужаваме. Лош народ сме, ама все още не ми се напуска БГ и оставам с надежда.
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Потребителски аватар
dsuzunov
VIP потребител
VIP потребител
Регистриран: 25 яну 2008 17:52
МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
Име: Димитър

#6 Непрочетено мнение от dsuzunov » 28 авг 2008 20:56

Лош народ сме
Не,Оги,не сме лош народ.
Даже сме много добри и толерантни.
Лоши хора ни управляват.
Но,хак ни е ние сме си ги избрали.
Докато не се премахне сегашната пропорционална система и се въведе мажоритарна,ще си ги гледаме все същите муцуни в НС
Изображение

Потребителски аватар
alf2006
Редовен
Редовен
Регистриран: 02 май 2008 14:54
МПС: Daewoo Lanos 1.4
От: Пазарджик
Контакти:

#7 Непрочетено мнение от alf2006 » 28 авг 2008 21:59

И аз не съм съгласен, че сме лош народ. Да, нямаме познания(с други думи - прости сме) Да, завистливи сме (защото винаги сме били и сега сме много бедни). Но не сме лоши. Не се хилим като тикви, но това не значи, че сме злонамерени и лоши.
Винаги има някой, който знае повече от теб ... Проблемът идва, когато разбереш, че това е идиот!

Потребителски аватар
авео
Модератор
Модератор
Регистриран: 05 авг 2007 18:53
МПС: Шевролет Авео 1.4 16V

#8 Непрочетено мнение от авео » 29 авг 2008 00:53

Като цяло народа е повече от лош. Завистлив,клюкарски и прост! Един известен поет го е казал преди много години" не народ,а мърша..." ,а шопската поговорка за Нане и Вуте?
" При секса е, като при игра на карти. Ако,нямаш добър партньор, ти трябва силна ръка"-Уди Алън

Потребителски аватар
Vesko1
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 28 авг 2007 22:42
МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
От: Кърджали
Контакти:

#9 Непрочетено мнение от Vesko1 » 29 авг 2008 21:17

авео написа:Като цяло народа е повече от лош. Завистлив,клюкарски и прост......
Много истина има в тези думи и освен тях аз ще добавя още някои квалификации.-...еснафски ,снобарски,дай му да се ПЪЧИ на гол тумбак,...не си гледа в канчето ,а в това на другия,ТОПИ ближния на началството (в чужбина,да му вземе работата),кариеризмм с цената на всичко,партийно подчинена личност(дето всички овце там и аз)...шуробаджанащина ,ти на мене -аз на тебе...,прикрит(не обича да казва истината)...,гявол!!!!!с една дума боклук е българина...или поне част от общата маса.И нема да има оправия в таз страна докато има живи ...бабишоци ...дедици ...и техните партийно-отгледани отрочета! :@

Потребителски аватар
vassy
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 23 дек 2007 13:03
МПС: Daewoo Lanos 1.5 SE
Име: Vassy
Контакти:

#10 Непрочетено мнение от vassy » 30 авг 2008 00:29

Веско, малко офтопик, но да не зачекваме темата за КОМУНИСТИ, че край няма, не ми се коментира въобще. Младите не са много на ясно, но ние се знаем, че сме набори горе - долу :swear: !

Отговори

Върни се в “Общ форум за автомобилният свят”