Е,тук е автофорум,говорим си за коли,кой-как зарежда и откъде,а не с какво внимание от нежната половина на човечеството можем да се похвалим!?!ogi написа:Това е на 100% сигурно и не само за бензина.Izparitel написа:Ще бъде още по-интересно, ако в друга табличка се появи информация колко литра бензин може да си купи средностатистическия гражданин във всяка от страните.
Що ли си мисля, че ще сме на дъното на класацията?
За информация на голегата red_zac - то ако зависеше стандарта на живот от това колко литра можеш да си купиш... В руските републики не съм бил но в Москва бензинът е около левче за литър, но това беше най-скъпият град, в който съм бил досега. А пък във Венецуела струва 2 долара да си напълниш резервоара, но в никакъв случай не бих живял там!
И за сведение на колегата Оги, не знам дали си забелязал,но в родната ни действителност стандарта на живот се измерва точно в това,а именно от цената на бензина!!!Оттам цени на различните стоки,услуги,електричество,та и цената на водата в града ни (Ст.Загора) се формират от това!Само нещо доходите не се регулират в зависимост от гореспонетатите корекции в цените на "черното злато"...