Новата Нексия

За втората "жена" - колата и всичко свързано с нея.
Съобщение
Автор
kalidko
Минаващ
Минаващ
Регистриран: 24 мар 2008 11:51
МПС: Нубира 1.6 16v Eco-Sex
От: Варна

Re: Новата Нексия

#16 Непрочетено мнение от kalidko » 04 дек 2008 18:30

Дървена ми изглежда никога не бих си купил такава ;)

Потребителски аватар
paci
Свръх-активен
Свръх-активен
Регистриран: 25 окт 2008 21:45
МПС: nexia
От: KOREQ
Контакти:

#17 Непрочетено мнение от paci » 04 дек 2008 21:09

:P аз имъм старата и си ми харесва пове4е от новата
:*

Потребителски аватар
sasho
Свръх-активен
Свръх-активен
Регистриран: 29 фев 2008 19:17
МПС: Nubira 1.6
От: София

#18 Непрочетено мнение от sasho » 06 дек 2008 02:18

paci написа::P аз имъм старата и си ми харесва пове4е от новата
:*
Не,че нещо,ама ако най-накрая фанеш да се научиш да пишеш-цена нема да имаш!
|(

Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 17 фев 2008 20:20
МПС: Деу Нубира-1 вагон, 1.6V, LPG
От: Най-голямото село в БГ /София/

#19 Непрочетено мнение от Izparitel » 06 дек 2008 10:06

До колкото знам Лисицата има плъгин за проверка на правописа. Понеже не я ползвам не мога да помогна, но нека някой от колегите обясни как се активира, за да може и paci да се оттърве от този проблем /или поне до някъде/. :f:

Потребителски аватар
sasho
Свръх-активен
Свръх-активен

#20 Непрочетено мнение от sasho » 06 дек 2008 11:10

Izparitel написа:До колкото знам Лисицата има плъгин за проверка на правописа. Понеже не я ползвам не мога да помогна, но нека някой от колегите обясни как се активира, за да може и paci да се оттърве от този проблем /или поне до някъде/. :f:
Аз нямам..т.е тя ми предложи да го сложи,ама я отрязах не ми се гледат постоянно корекции :D

Потребителски аватар
paci
Свръх-активен
Свръх-активен
Контакти:

#21 Непрочетено мнение от paci » 06 дек 2008 16:29

маи маи ще се спира да се пише във тоя саит,ще си карам нексиата си , лепенката даже ще си махна

Потребителски аватар
sasho
Свръх-активен
Свръх-активен

#22 Непрочетено мнение от sasho » 06 дек 2008 17:01

paci написа:маи маи ще се спира да се пише във тоя саит,ще си карам нексиата си , лепенката даже ще си махна
Ами вместо само да се заканваш действай!Никой не те гони или има нещо против теб,просто маааааалко по-кадърно пиши!Пък там вече за лепенките-това са изпълнения в стил детската градина ;)

Потребителски аватар
paci
Свръх-активен
Свръх-активен
Контакти:

#23 Непрочетено мнение от paci » 06 дек 2008 17:56

ругаеш,
а пък ве4е нямаш деу а има голф
няма лошо да си в тоия форум ама се замисли малко ко ми приказваш
а пък за писането не си ми маика или баща да ми казваш как да си пиша,първо като не познаваш 4овек ли4но не приказваи

Потребителски аватар
sasho
Свръх-активен
Свръх-активен

#24 Непрочетено мнение от sasho » 06 дек 2008 18:25

paci написа:ругаеш,
а пък ве4е нямаш деу а има голф
няма лошо да си в тоия форум ама се замисли малко ко ми приказваш
а пък за писането не си ми маика или баща да ми казваш как да си пиша,първо като не познаваш 4овек ли4но не приказваи
:x

Потребителски аватар
Vesko1
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 28 авг 2007 22:42
МПС: Daewoo Nubira II-1,6;16V;106h
От: Кърджали
Контакти:

#25 Непрочетено мнение от Vesko1 » 07 дек 2008 09:42

Колеги ,оставете paci да си пише както може.Не се заяждайте и карайте за глупости.
До колкото знам Лисицата има плъгин за проверка на правописа
...плъгина се изтегля от меню Tools- Ad-ons-......подчертава в реално време правописните грешки...НО не дава отговор как правилно да се напише думата,така че ако човек не знае как е правилната дума,този плъгин става безполезен.

Потребителски аватар
slowtraveler
Глобален модератор
Глобален модератор
Регистриран: 15 ное 2008 19:17
МПС: Qashqai 2008/140hp 4x4
От: Варна

#26 Непрочетено мнение от slowtraveler » 07 дек 2008 10:08

Нексията за нищо не става....
Дизайна са го изкопали явно от някой стар проект...
В тази стагнация може да не искат да правят сериозни промени и да си използват старите части, но не знам кой би си купил такава кола освен ако я дават за изключително малко пари :DD
За инициативата и производството - сигурно си спомняте как Узбекистан сглобяваше май Деу, което въобще не ги правеше производители...
Просто колите пристигаха на кораб автовоз от производителя във Варна. Тук на пристанището се разглобяваха частично (например демонтираха двигател и скоростна кутия), упаковаха ги, и ги изпращаха в Узбекистан за сглобяване...
От това спестяваха мита и данъци, а и се пишеха 'производители'

Paci наистина пише доста неграмотно, но това си е негов проблем. Ако иска да бъде разбран правилно - ще трябва да се научи (никога не е късно да се научиш да пишеш и изразяваш правилно). Ако не се научи - ще му е трудно да комуникира и ще бъде постоянно сърдит и недоразбран.
Мен също ми прави впечатление правописа, но с това не свършва света, а и е поправимо...
Но в другите форуми можете да срещнете случаи, които са къде къде по-зле (дори пишат и на шльокавица) :DD
До момента разхода на: ***** Нисан Кашкай 2.0 / 4х4 : Изображение
ex Jeep Grand Cherokee 3.0crd/250к.с./2014:Изображение

Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор

#27 Непрочетено мнение от Izparitel » 07 дек 2008 14:10

To kризата връхлетя изведнъж, а това е от преди, така, че това са им възможностите.
Дай им на страните от бившия СССР до бълват едно нещо с деситилетия, макар и с някои козметични промени. Я Лада Нива, я нормалните Лади стигнали "върха" при ВАЗ 2107, което си е надграждане на Жигулито. А тяхната си разработка Самата беше къде-къде по-зле от старите им коли. Алеко също беше един голям боклук, Запорижец /Таврия/ и ИЖ са направо извън коментар. Калината не я знам, но като цяло им дай да произвеждат коли дето са били актуални преди 20 години.

Потребителски аватар
sasho
Свръх-активен
Свръх-активен

#28 Непрочетено мнение от sasho » 07 дек 2008 14:16

Izparitel написа:To kризата връхлетя изведнъж, а това е от преди, така, че това са им възможностите.
Дай им на страните от бившия СССР до бълват едно нещо с деситилетия, макар и с някои козметични промени. Я Лада Нива, я нормалните Лади стигнали "върха" при ВАЗ 2107, което си е надграждане на Жигулито. А тяхната си разработка Самата беше къде-къде по-зле от старите им коли. Алеко също беше един голям боклук, Запорижец /Таврия/ и ИЖ са направо извън коментар. Калината не я знам, но като цяло им дай да произвеждат коли дето са били актуални преди 20 години.
Ама са евтини,вървят с бензин 87 и се поддържат с няколко метра тел,чук и малко грес ;)
Те не са направени да са луксозни и удобни,а за да издържат на натоварване и работа.Я ми кажи колко модела автомобили са издържали колкото Жигулата-2101?Още се търкалят и нямат намерение да се предават!

Потребителски аватар
Izparitel
Глобален модератор
Глобален модератор

#29 Непрочетено мнение от Izparitel » 07 дек 2008 14:53

Колкото бяха по-близо ди италианския Фиат, толкоз по-добри бяха. После постепенно нещата се влошиха за да се стигне и до недоразумението Самара. А през това време света дръпна здраво напред.
Може би си имат основание - как ли ще се поддържа модерен автомобил в някоя "деревня" без асвалтови питища и сервиз през девет земи в десетата.
Но мисля, че и в Русия вече се усещат, че не могат да си продават петицата и седмицата до 2222 година.

Потребителски аватар
ogi
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР
Регистриран: 04 авг 2007 20:43
МПС: А6 quattro
Име: Оги

#30 Непрочетено мнение от ogi » 07 дек 2008 15:19

Бях почнал да пиша отговор, ама е за друга тема http://daewoo-chevrolet.com/forum/viewt ... f=2&t=1663
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
Изображение
ex A6 AKN MTИзображение
__.A6 BAU ATИзображение

Отговори

Върни се в “Общ форум за автомобилният свят”