Непрочетено мнение
от dsuzunov » 28 фев 2015 21:44
Това е обособен паркинг на пловдивската служба по Кадастъра. За това е и с плочки/бордюри.
Газ ще слагам в сряда на 04.03. Не зная какво ще ми монтират, а и няма значение, приятели са.
Бутилката ще е тороидална - 33л, а на 80% ще зарежда около 26-27л. Мислехме да монтираме зареждачката до гърловината за бензина, но няма къде да се закрепи-гумен маншон е. Взех по-тънка бутилка, за да може над нея да сложа "патерица" за резервна и пода на багажника да остане равен.
Всичко по АГУ ще ми струва 730лв. с две години пълна гаранция.
До тук съм дал около 110лв.
Масло, маслен, въздушен и горивен филтри, свещи, датчик за маслото, че беше протекъл и две биалети.
Качих я на подемник за да я огледам отдолу - "бетон"е. Вероятно километрите (157000) са реални.
Имам тропащ вътрешен накрайник, но не ми остава време да го погледна.
Мотора, като е студен работи нормално. Загрее ли над 40 градуса се разтраква като дизел. Вероятно, повдигачи и обтегача на веригата. При повишаване на оборотите - утихва. Пролетта, като се стопли ще го отворя да промия повдигачите, да проверя веригата и ако не ме домързи, може да сваля картера за да изчистя маслоприемника, че май скоро ще се задръсти. При палене сутрин, около 2-3 секунди не вдига налягане и веригата не може да се опъне.