и вчера докато излизах от оптиката една патрулка ми препречи пътя и ме арестуваха заедно с колата
   и вчера докато излизах от оптиката една патрулка ми препречи пътя и ме арестуваха заедно с колата   казаха че колата се издирва и че е крадена, по късно се оказа че не е крадена а е "обсебена" демек собственика я дал да я ползва на този от които я купих а тои не му я връща и междувременно тои ми я продал, и така колата се връща на собственика, аз съм сменил всичко възможно по колата + полиране на фаровете и 4 чисто нови зимни гуми дебика на около 80-100км и съм духнал една супа и те така
  казаха че колата се издирва и че е крадена, по късно се оказа че не е крадена а е "обсебена" демек собственика я дал да я ползва на този от които я купих а тои не му я връща и междувременно тои ми я продал, и така колата се връща на собственика, аз съм сменил всичко възможно по колата + полиране на фаровете и 4 чисто нови зимни гуми дебика на около 80-100км и съм духнал една супа и те такаСъобщение от модератор:
Премествам тук някои мнения от други теми, като се надявам да бъдат полезни и по-лесно достъпни, както и за повече взаимопомощ. Закачам също така тази тема, за да може повече хоря да се предпазят и да внимават.
ogi