Че и малините ще можеш да си ги разнасяш безпроблемно

Понеже съм ренаджия, с късмет само рено 19, 1,7 двигателя, така да се каже най-хубавото рено. Бях решил да мина на сценик и докато взема се натъкнах на Ланоса.niko24 написа:
един приятел имаше такова 1,9 дизел и беше много доволен, аз преди имах предишния модел и също бях доволен от него, и двата бяха с много екстри стандартно, предполагам че може да намериш на тая цена нещо
Опааа... Малко сме объркали снимките преди-след, вижте снимката на таблотоПробег 190000 км
колега извинявай, но не може да сравняваш тоя Сценик с Рено 19, което е 10 год. по стар моделmiroki написа:Понеже съм ренаджия, с късмет само рено 19, 1,7 двигателя, така да се каже най-хубавото рено.niko24 написа:
един приятел имаше такова 1,9 дизел и беше много доволен, аз преди имах предишния модел и също бях доволен от него, и двата бяха с много екстри стандартно, предполагам че може да намериш на тая цена нещо
Кое Пежо и кои части? Все едно има само 1 Пежо. Един приятел си купи преди няколко години 407 SW 2.2HDI битурбо, 170 коня, 2-ра ръка. Разпра го от каране, над 120 хил. км му навъртя. Предаде се 1 ел. перка за радиатор. Даже ремонта му излезе 2-3 лв - нови четки, един приятел му ги смени, иначе в СФА му се усмихнаха с проблясък в зъбите (1000лв за смяна на цялата "очиларка", комплект с 2 вентлатора, не се продавало на части, ама то с каквато и кола да идеш в официалния дистрибутор, все ще те резнат от кръста - смяна само на цели модули, скъпи ОЕМ части и скъпи човекочасове. Дори в Деу беше така- преди да го закрият на Ботевградско.).fanti55 написа:За Пежо не си и помисляй!!! Едвам го разкарах а и частите са скъпи.
Нямах в предвид да сравнявам старото с ново. Просто дискутирах, че съм имал здраво рено и съм бил доволен. И уточних защо.niko24 написа: колега извинявай, но не може да сравняваш тоя Сценик с Рено 19, което е 10 год. по стар модел![]()
моето беше предишния модел 2001 1,6 бензин, продадох го на 215,000 км и не си спомням да съм правил някакъв по-сериозен ремонт, с моя приятел работихме заедно той беше с 2004 модел 1,9 дизел, като на снимката и беше навъртял над 150,000 км и нито таблото му е изгоряло, нито съединител е сменял. значи наистина ако отидеш в официалния сервиз на Рено там частите бяха до 3 пъти по-скъпи, но има много магазини където може да се намерят по-евтино.
така че за мен това са единични случаи.
за сметка на това пък Реното имаше повече екстри стандартно отколкото Зафирата 2008