Daewoo & Chevrolet Club Bulgaria
https://daewoo-chevrolet.com/forum/

Chevrolet/Oldsmobile Alero
https://daewoo-chevrolet.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10537
Страница 1 от 1

Автор:  nedqlkow [ 03 Мар 2017 12:18 ]
Заглавие:  Chevrolet/Oldsmobile Alero

Здравейте всички,
първо искам да се извиня на модераторите, че отварям темата тук, но никъде не успях да намеря раздел за Alero, та реших да постна тук. Отварям темата, тъй като в скоро време ми предстои да се сдобия с първата си кола и към момента съм се ориентирал към конкретен модел - Chevrolet Alero 2001г, 2400 кубика, автоматик. Много държа на автоматика затова ми се иска да чуя вашите отзиви относно конкретния автомобил, тъй като не успявам да намеря почти никаква информация онлайн.

Единственото по-сериозно нещо, което успях да намеря е, името на скоростната кутия, а именно GM 4T40. Това, което ме интересува обаче е някой може ли да ми даде малко повече информация за тази кутия? Надеждна ли е, създава ли проблеми, за какво трябва да се внимава? Генерално информация относно самия автомобил също ще ми бъде изключително полезна. Намират ли се части, как стои въпроса с цените и т.н.

Предварително благодаря на всички, които се включат в дискусията.

Автор:  Proximus [ 06 Мар 2017 18:02 ]
Заглавие:  Re: Chevrolet/Oldsmobile Alero

Здравей колега. Моделът, който си си харесал е от не особено разпространените у нас американски Шевита. И според мен в дългосрочен план скоростната кутия ще ти е най-малкия проблем. Ще се сблъскаш с липса на алтернативни и леснодостъпни резервни части, липса на познания от страна на майстори по двигател и ходова част. Съветвам те като за първи автомобил да се насочиш към някой по-познат и доказал се на нашият пазар автомобил с авт.ск.кутия.

Автор:  ivobivo [ 08 Мар 2017 17:49 ]
Заглавие:  Re: Chevrolet/Oldsmobile Alero

И аз съм на мнение, че такава екзотика е по-добре да се избягва...в нета има достатъчно читави коли около тази година и бюджет с които ще ти е доста по-спокойно. Тази даже като гледам в мобилето дори и климатроник няма...

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/