Страница 1 от 1

Най-лошият шофьор

Публикувано: 08 юли 2011 22:25
от Izparitel
Най-лошият шофьор в Холандия

Изображение
Speed-Press написа:В страната върви риалити шоу, където се присъжда именно такова звание.
Кой е De Allerslechtste Chauffeur van Nederland (най-лошият шофьор в Холандия) ви питаме? В страната върви риалити шоу, където се присъжда именно такова звание. Концепцията за такова предаване далеч не е нова, тъй като още през 2002 г. във Великобритания излъчваха нещо подобно, гледали сме лоши шофьори и в САЩ и по френските канали. Но в това видео ви показваме истински световен шампион.
Пим (така се казва шофьорът) е вече на финали и има потенциал да стане първи. Зад волана на Volvo S40 той трябва да постигне определена скорост, да види два обърнати наобратно пътни знака, разположени от двете страни на картонена страна и да завие точно преди нея. Вероятно целта е била да види знаците с помощта на огледалата, но той налита на стената и обърква педалите, като натиска отново газта вместо спирачката. Нещата обаче не приключват с това, защото подбира по пътя си един оператор и водещия на предаването, както и паркирала кола. А момичето на задната седалка не е сметнало за необходимо да си сложи колана. Като по чудо никой не е успял да пострада, дали пък работата не е нагласена в името на повече шоу?
Агенция Speed-Presshttp://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XjTDZwU8b0" onclick="window.open(this.href);return false;

Офтопик:
.

http://www.youtube.com/watch?v=DP3b4j2J ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;


http://www.youtube.com/watch?v=_5No5MqF ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
.

Re: Най-лошият шофьор

Публикувано: 05 сеп 2017 00:18
от TheFoxy
Може и в БГ да направят такова риалити.