Страница 1 от 1

Пътуване София - Дубровник

Публикувано: 17 авг 2014 14:59
от nikcho
Здравейте. В края на месеца ми предстои пътуване София - Дубровник. Поизчетох къде какво намерих из нета и другите форуми и като чели съм се спрял на маршрута: София, Скопие, в Косово – Kacanik, Stimle. След това магистралата от Призрен за Тирана от която се слиза след Милот в Албания. От там на дясно Шкодра, после Черна гора – през Ulice към Bar по крайбрежието, следва Котор, ферибота за 10мин. и Дубровник.
Ако някой има впечатления или е пътувал до там, моля да сподели :)

Re: Пътуване София - Дубровник

Публикувано: 17 авг 2014 15:10
от slowtraveler
Наскоро имаше пътепис на моторджии по подобен маршрут в Офроуд форума..

Re: Пътуване София - Дубровник

Публикувано: 19 авг 2014 12:02
от nikcho
Прочел съм каквото, където съм намерил. Просто има противоречиви отзиви - едни казват, че по-добре Сърбия - Черна Гора - Хърватска, други казват през Македония и Косово, че е по-удобно. Аз просто търся път с по-малко завой и някой ако има лични и пресни впечатления за споделяне :)

Re: Пътуване София - Дубровник

Публикувано: 10 окт 2017 16:11
от TheFoxy
Аз пътувах преди няколко месеца, но използвах услугите на http://www.voyageltd.com/harvatska" onclick="window.open(this.href);return false; . В Дубровник е уникално красиво и ще останеш изумен. Това е една дестинация, която препоръчвам на всеки, който може да си я позволи. Разгледайте и другите дестинации в този сайт, аз често пътувам чрез него и съм повече от доволен.

Re: Пътуване София - Дубровник

Публикувано: 10 окт 2017 16:46
от slowtraveler
Колега, успя да изкопаеш две стари теми - предполагам колегата отдавна е останал изумен, че и вече е забравил за изумлението си от пътешествието :)

Re: Пътуване София - Дубровник

Публикувано: 10 окт 2017 22:02
от borko
Абе знаеш ли - колегата може все още да избира маршрута за Дубровник -какво са туй 2-3 годинки :lol: