Вижте какъв мейл получих.

Теми на всякаква тематика
Съобщение
Автор
vitito
Минаващ
Минаващ
Мнения: 15
Регистриран: 21 яну 2013 22:35
МПС: chevrolet captiva 2.4
Име: vitito

Вижте какъв мейл получих.

#1 Непрочетено мнение от vitito » 11 дек 2013 23:26

Уважаеми .......................................

Искам да започна, като ви благодаря за доверието и лоялността Ви към Chevrolet.

Както може би сте разбрали, Chevrolet взе решение да преустанови продажбата на нови автомобили в Европа. Това означава, че продажбата на нови автомобили с марката Chevrolet ще се преустанови в България до края на 2015г.

За мен е важно да се обърна към Вас лично като един от нашите ценни клиенти в този момент, за да ви уверя, че Chevrolet се ангажира да обслужва Вас и вашия автомобил и в бъдеще. Ние ще продължим да предоставяме услуги и да доставяме оригинални части на Chevrolet за автомобилите Chevrolet по същия начин, както и днес. Всяка писмена гаранция или планове за обслужване за автомобилите Chevrolet остават непроменени и ще бъдат изпълнени изцяло в съответствие с условията на договора. Ние ще определим най-ефективния начин да се отговори на всички ваши нужди за съответните услуги чрез нашата широка сервизна мрежа.

Каня Ви да посетите Вашия местен сервизен партньор на Chevrolet. Ако имате каквито и да е въпроси относно Вашата гаранция или за това къде да намерите на-близкия до Вас сервизен партньор на Chevrolet можете също да посетите електронния ни адрес Chevrolet.bg. Ние ще се свържем с Вас директно в случаите на важни актуализации.
С уважение,

Dr. Thomas Sedran


Dr. Thomas Sedran
President and Managing Director Chevrolet Europe

Отговори

Върни се в “За общи теми от живота”