Избори 2013 - има ли смисъл, като няма значение?

Теми на всякаква тематика
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
dsuzunov
VIP потребител
VIP потребител
Мнения: 5760
Регистриран: 25 яну 2008 17:52
МПС: Опел Мерива 1.4 Z14XEP
От: Пловдив
Име: Димитър

Re: Избори 2013 - има ли смисъл, като няма значение?

#46 Непрочетено мнение от dsuzunov » 23 юни 2013 23:38

На мен, един закон ми забранява да показвам и декларирам политически пристрастия, но същият този закон не казва нищо за това, дали мога да съм против.
Протестите в цялата страна са категорично спонтанни, с изключение на Сидеровите мутри. Следя постоянно какво се случва и как се отразява в медиите.
Не мисля, че кардинална промяна в статуквото ни може да бъде извършена със "старите ку..ви". Нито, че това подобие на правителство ще проработи за хората. Ако заработи, ще е за своите хора.
Председателя на ДАНС - тиква, зам. министъра на ВР - мутра, шефа на БЕХ (енергииния холдинг) освободен за водено с/у него, досъдебно производство - новоназначения на негово место - съден през 1989г. за износ на пари извън страната с използване на неистински документ (чл. 250; ал.1 НК)
Та, питам аз - тези ли ще осъществят промяната??
Изображение

Потребителски аватар
miroki
VIP потребител
VIP потребител
Мнения: 3096
Регистриран: 19 май 2010 08:32
МПС: lanos 1.6 16V
От: varna
Име: miroki

Re: Избори 2013 - има ли смисъл, като няма значение?

#47 Непрочетено мнение от miroki » 24 юни 2013 09:35

Личи си, че си засегнат, веднъж се извиних, явно не желаеш да приемеш, е добре, извинявай пак. Никога не съм казвал, че си вземал пари.
Не съм пристрастен към политическа партия. Не се тревожете. Също така не съм гласувал за червените.
Изобщо не одобрявам нито това, нито предното правителство. Но предното поради това, че ни закопа, а това, че не е тръгнало.
Ако обаче се иска правителство да направи нещо, то първо трябва да не е с вързани ръце.
Нали не се смята, че закон ще се напише и ратифицира от улицата? Ако ще да е дори за да се добави отново Н пред Република България, за да стане Народна Република България. ( нямам в предвид връщане на буквално на старото значение).
...
Ами то в политиката нови к..ви има ли?
...
За да не продължава да бъда неразбран. Мнението ми е, че трябва да се направят конкретни искания да се предадат на правителството и да се изчака действия от него, като не стане тогава се иска оставката.
Сега постоянно всеки иска нещо различно от останалите. Част от митингуващите не знаят защо са на митинга дори.
Самоцелно смяна на правителство, което сме избрали преди месец, не е никаква цел. По скоро би било отмъщението на Бойко. Знам, че не е това целта.
Самоцелно свикване на велико народно събрани също нищо не значи. Трябва да са ясни точните, които ще се иска то да гласува и приеме.
А е правилно да има митинг за да покаже на правителството, че сме силни и трябва да се съобрази с мнението ни, иначе може да го хвърли в кофата.
Пак повтарям не съм против митинга, а съм срещу това, че по някое време някоя политическа сила ще изкара дивиденти от него. А не ние.
Например Костов се събуди.
Уеб дизайн и изработка на сайт!
Изображение

Daewoo - Lanos LPG Изображение
http://www.sitemiroki.net/

Отговори

Върни се в “За общи теми от живота”