Страница 1 от 1

Евала на полицията, откраднати джанти със зимни гуми

Публикувано: 21 юни 2016 17:08
от помагащ
В четвъртък срещу петък от мазето на къщата ми откраднаха комплект ажуминиеви джанти със зимни гуми 15цола 4Х100 , най-големия парадокс е че там са ми джанти и гуми на джипа и на другите коли 16 до 20 цола маркови а тези са най-обикнивенни петолъчки и нищо друго не е пипнато .
Бях ги прежалил дори не виках и полиция . Но днес около 10.00ч ми се обадиха от 3-то районно и ме поканиха да си разпозная джантите и гумите , честно не помнех какви са гумите а и нямах снимка на колата с тях само имам снимки на колата с тези джанти и летни гуми , те имат капак със секретен болт .
Тези глупаци крадците дори не ги бяха пипнали занесох ключето ,провериха че става и ги отключва и ми ги върнаха като съставиха протокола за кражбата веднага без дори аз да пиша само разказах и те сиго напечатаха сами . ВПЕЧАТЛЕН СЪМ ОТ РОДНАТА ПОЛИЦИЯ .
Пиша Ви това поради две причини :
1. Страшно съм горд с бързата и коректна работа на полицията
2. Ако има пострадали в района на красна поляна , разсадника и кварталите наоколо си потирсете нещата това е група която са я наблюдавали отдавна и при моите неща имаше цяла стая с вещи , гуми и джанти .

Re: Евала на полицията, откраднати джанти със зимни гуми

Публикувано: 22 юни 2016 14:26
от ogi
Имал си късмет...
100% са били мангали.

Re: Евала на полицията, откраднати джанти със зимни гуми

Публикувано: 23 юни 2016 16:36
от dsuzunov
Вероятно са задържани при друга кражба. При претърсването у тях са открити останалите вещи и са ги поразходили да покажат от къде са крали. След такива удари, районните си оправят процента на разкриваемоста. Въпреки че, прокуратурата обединява всички в едно досъдебно, но и тя след като отчете няколкото внесени обвинителни акта. Всичко е стъкмистика.