Страница 1 от 1

Шерволет затваря кепенци в европа. Лошо Седларов, Лошо ...

Публикувано: 07 дек 2013 11:12
от dimonel
Предполагам вече сте разбрали, това е новината от английския сайт.

As you might have heard, Chevrolet has decided to end its new car business in Western and Eastern Europe by the end of 2015. We value the trust and loyalty of our customers and will honour our service and warranty commitments. We are working with our dealers to continue to offer an adequate availability of service points for our customers moving forward. Please visit our website for further information.
http://www.chevrolet.co.uk/pdf/customerinformation.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bit.ly/18nhI5A" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Шерволет затваря кепенци в европа. Лошо Седларов, Лошо .

Публикувано: 07 дек 2013 21:23
от Horizont
Разбира се, в Германия да видиш шевролет по улиците е все едно да спечелиш от лотария. Иначе в сервизната книжка на опел за германия се мъдрят всичките лога и дъщери на GM ,като воксфол и шевролет и др. И разбира се опела си е по-квалитетна марка за европа, според мен само на цена.
Та, ако у нас кризата е в силата си, то в европа излизат от рецесията и започват да се търсят по така.. автомобили за масовия потребител. А шевролет моделите са си чисто бюджетни автомобили . И не стига че са евтини, но и са лакоми с консумацията на гориво. Отделно че и консумативите не са поевтини от другите производители .

Re: Шерволет затваря кепенци в европа. Лошо Седларов, Лошо .

Публикувано: 08 дек 2013 10:12
от dragerg
Да Шевролет не успяха да постигнат кой знае какви успехи в Европа, Дачия и Шкода стабилно са се окопали :) Оттеглянето ще е в полза на Опел. Пише, че нови автомобили ще продължат да се продават в Русия, Израел, Армения, Азърбейджан, Беларус, Грузия и Молдова.